Η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε νωρίτερα. Το περιοδικό Penthouse ανακοίνωσε το πρώτο 3D με αισθησιακό περιεχόμενο που έχει αρχίσει να μεταδίδει πρόγραμμα από την 1η Μαρτίου. Σύμφωνα με το  δελτίο τύπου, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε 30 ώρες περιεχόμενο που θα ανανεώνεται σε μηνιαία βάση.

Το αντίπαλο… εκδοτικό δέος, το Hustler ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως αναπτύσσει το δικό του HD κανάλι που θα διαθέτει και 3D περιεχόμενο. Το λανσάρισμα για το ευρωπαϊκό κοινό, αναμένεται μέσα στο μήνα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το Penthouse έχει νικήσει το Hustler στο θέμα του ψηφιακού προγράμματος: προσφέρει ήδη τρία HD κανάλια και θα είναι ένα βήμα μπροστά και στο θέμα του 3D. Το PC Mag ισχυρίζεται πως και μια μικρή εταιρία με την ονομασία Bad Girls in 3D, ετοίμασε θέματα ιδίου τύπου.

Από την άλλη σύμφωνα με το PC Mag, δεν έχουν ‘τρέξει’ στο 3D οι άλλες εταιρίες αφού περιμένουν να υπάρξει η κατάλληλη πλατφόρμα, όπως η Vivid Entertainment που δήλωσε πως τα γυαλιά “δεν είναι πολύ σέξι.”

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό…