Όταν θέλεις να αποκτήσεις την ομορφότερη εικόνα – που ΠΑΝΤΑ πουλάει… – γιατί να μην απευθυνθείς στους ειδικούς; Ο concept artist και σχεδιαστής οχημάτων για το Hollywood, κος Daniel Simon, δημιούργησε την εικόνα του μονοθεσίου F111 για τη σεζόν 2011 F1 και την ομάδα της Hispania Racing.

Για να δώσει μια νέα πιο φρέσκια εικόνα στη φίρμα της η Hispania Racing προσέλαβε λοιπόν έναν άνθρωπο διάσημο για το Cosmic Motors picture book, ένα βιβλίο που έχει πρωτότυπες σχεδιάσει και την πρόσφατη ταινία Tron: Legacy! Το αποτέλεσμα είναι τα τολμηρά γραφικά με μεγάλες φωτεινές περιοχές που βλέπετε με την σημαία του τερματισμού σαν… τελευταία πινελιά!

Το Cosworth-powered αυτοκίνητο έχει το σασί που αναπτύχθηκε από την ίδια την Hispania Racing, ενώ η μετάδοση έρχεται από τη Williams.

Η Hismania Racing Team σχολίασε “Αυτή το ξεχωριστό Cosmic Motors look φέρνει το αγωνιστικό πνεύμα και την εμπορική πραγματικότητα σε ένα με έναν ελκυστικό τρόπο “ctive manner, which reflects the motivated vibe of the Hispania Racing team as it enters its second Formula 1 season,” ενώ αν θέλετε να δείτε τη δουλειά του Daniel Simon  υπάρχει το επίσημο website.