Όπως έχουμε ήδη πει, ο ήχος μιας σύγχρονης flat τηλεόρασης είναι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που υπάρχει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Απλά ανεκτός έως απαράδεκτος…

Έτσι εκτός από τις φρέσκιες ηχομπάρες και τις… cool βάσεις για τις NX, η Sony παρουσίασε και το έπιπλο RHT-G10, ένα όμορφο designάτο δημιούργημα για τους χώρους όπου η τηλεόραση είναι σε ‘πρωταγωνιστικό’ ρόλο και θέλουμε και συμπαγή μεστό ήχο.

Έπιπλο και βάση στήριξης με υψηλό φινίρισμα και τα απαραίτητα ράφια για τα player, το PS3 και τους διάφορους δέκτες. Ταυτόχρονα όμως το RHT-G10 που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40άρα tv έχει ήχο 2.1 για τον χώρο με S-Master ψηφιακά ενισχυτικά που αποδίδουν 50W για τα δεξί-αριστερό και 75W για το ενσωματωμένο sub. Όπως κάνει εδώ και χρόνια με τέτοιες λύσεις η εταιρία, ενσωματώνει εικονικό (virtual) ήχο ενώ έχουμε και στο χρηστικό κομμάτι, 3 εισόδους HDMI, που είναι και 3D pass through αλλά και μια εξόδου HDMI 1.4 με επιστροφή ήχου – Audio Return Channel.

Στις διαστάσεις το ένα μέτρο πλάτος είναι βέβαιο πως θα δούμε να συνοδεύεται και από μεγαλύτερα μοντέλα στο μέλλον αλλά σημαντική είναι και η μικρή κατανάλωση σε 50W ή 0,3 W σε stand by.