Δύο φρέσκα… ταξιδιάρικα ακουστικά με σύστημα απομόνωσης θορύβου: MDR-RF865RK με dock και 100 μέτρα εμβέλεια και MDR-NC13 με noise cancelling και 100 ώρες αυτονομία…

Τα ασύρματα MDR-RF865RK

Με εμβέλεια έως και 100 μέτρα, τα MDR-RF865RK αποδίδουν πλούσιο ήχο σε κάθε σημείο του σπιτιού. Ελαφριά και άνετα είναι λύση κυρίως για θέαση TV, ραδιόφωνο και video games χωρίς να ταράζονται οι γείτονες! – κα χωρίς καλώδια…

Με μονάδες 40 χιλιοστών για βαθύ μπάσο παρά την ασύρματη φύση τους. Οι όποιοι θόρυβοι από παρεμβολές μειώνονται χάρη στα ηλεκτρονικά ενώ υπάρχει ενσωματωμένος έλεγχος ένταση στα ίδια τα ακουστικά.

Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα MDR-RF865RK θα καθίσουν στο κομψό τους dock ενώ για πλήρη φόρτιση απαιτούνται 3.5 ώρες με 25 ώρες αυτονομία ακρόασης.

MDR-NC13 noise cancelling ακουστικά…

Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου της Sony είναι… respect. Αποτελεσματική και, κάπως ακριβή μέχρι πριν δύο με τρία χρόνια, σήμερα έχει ‘ενσωματωθεί’ σε πολλά μοντέλα. Τα νέα MDR-NC13 που είναι πιο traveler μοντέλο έχουν δυνατότητα ‘ακύρωσης’ έως και 87.4%, όσων μας κουράζουν από τους background θορύβους και με σχεδίαση ‘μέσα στο αυτί’ έχουν και άνεση και υψηλού επιπέδουν ήχο.

Αν και το MDR-NC13 έχει δική του μπαταρία μαγγανίου, μια AAA αλκαλική μπαταρία μπορεί να δώσει και άλλες, συνολικά 100 ώρες ακρόασης.

Τα νέα MDR-RF865RK και MDR-NC13 θα είναι στην αγορά τον Απρίλιο….