Οι πληροφορίες βγαίνουν από την συνέντευξη στον Walt Mossberg του Sony CEO, Sir Howard Stringer. Ο Stringer ουσιαστικά αποκαλύπτει πως εργοστάσιο που παράγει αισθητήρες στο Sendai επηρεάστηκε από το τσουνάμι και οι αισθητήρες θα αργήσουν να φτάσουν στην Apple.

Επιβεβαίωση όσων έχουμε γράψει για τους καλύτερους αισθητήρες που υπάρχουν αυτή της στιγμή στην αγορά και έχει επιλέξει η Apple…

Όπως είπε συγεκριμένα ο Stinger: “Η καλύτερη τεχνολογία αισθητήρων μας κατασκευάζεται σε ένα από τα (επηρεασμένα από το τσουνάμι) εργοστάσια. Αυτοί πηγαίνουν στην Apple για τα iPhones… ή τα iPads. Δεν είναι φοβερό; αγοράζουν τους καλύτερους τους αισθητήρες από εμάς…”

Καθώς σήμερα η Sony ΔΕΝ κατασκευάζει αισθητήρες για την Apple, και γνωρίζαμε για φήμες που ήθελαν τα επόμενα μηχανάκια της εταιρίας μην έχουν αισθητήρες της Omnivision, μιλάει για το iPhone 5.

Όπως αναφέρει το The Street από τον Απρίλιο του 2010, το 5ης γενιάς iPhone θα φέρει 8 megapixel κάμερα της. Ουσιαστικά, ίσως και στη ροή του λόγου, ο Stringer έδωσε απόδειξη πως το επόμενο iPhone θα έχει 8 megapixel.