To TopGear της Αυστραλίας ένωσε τις δυνάμεις του με την ομάδα σχεδιασμού της Ford Αυστραλίας για να δημιουργήσει μια νέα ‘ιδέα’ πάνω σε ένα πρωτότυπο όχημα, ένα νέας Interceptor για τις ταινίες “Mad Max”.

Ζήτησαν από την συγκεκριμένη ομάδα της να δημιουργήσει το νέο Interceptor, το iconic αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mel Gibson στην πρώτη ταινία του 1979 που σκηνοθέτησε ο George Miller.

Η συνεργασία γίνεται με την ευκαιρία της αναγέννησης των Mad Max με το πρώτο επεισόδιο του 2009 και σκηνοθέτη τον ίδιο τον George Miller.

Στον ομάδα των προτεινόμενων σχεδιαστών: Nima Nourian, Simon Brook, David Dewitt, Max Tran, Nick Eterovic and Sven Delcour.

Από όλες τις συμμετοχές το TopGear Australia διάλεξε δύο, αυτές των Nima Nourian και Simon Brook, για τη δύναμη, την τεχνολογία και τον οπλισμό τους.

Η δουλειά του Simon Brook εμπνέεται από το σημερινό μοντέλο FG Falcon, με στοιχεία από το rétro Interceptor.

Η δουλειά του Νima Nourian έχει ως έμπνευση τα αεροσκάφη stealth και μερικά στοιχεία του αρχικού μοντέλου – προσέθεσε και ένα σώμα από τιτάνιο που μπορεί να σταματά τα σκάνερ της αστυνομίας ενώ αντί για πολυβόλα υπάρχουν πανίσχυρα taser που εύκολα “νεκρώνουν αυτοκίνητα”.

Αν θέλετε ψηφίζεται και εσείς στο TopGear ή την επίσημη σελίδα Facebook.