Εθελοντές Videogamers… ‘διασώστες’!

Οι ‘κερασιές’ των χρηστών PlayStation παιχνιδομηχανών ήδη έχουν μαζέψει $1.32 εκατομμύρια μέχρι σήμερα για τις προσπάθειες βοήθειας στην Ιαπωνία, αναφέρει σήμερα η Sony…

Η ιαπωνική με βάση το Τόκιο Sony συνέλεξε τα χρήματα μέσα από πωλήσεις custom PlayStation 3 θεμάτων στο PlayStation Store έως και τα τέλη Μάρτη. Η προσπάθεια άρχισε να στις 19 Μαρτίου στη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη και στις 24 στην Ιαπωνία και την Ασία. Συνολικά 40 χώρες συμμετέχουν στην προσπάθεια.

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπόνοια μας σε όσους έχουν δει τις ζωές του να επηρεάζονται από τον Μεγάλο Σεισμό της Ανατολική Ιαπωνίας,” είπε ο Kazuo Hirai, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Sony Computer Entertainment, σε δήλωση του.

“Αν και συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για αν βοηθήσουμε στην ανάκαμψη των περιοχών που έχουν επηρεαστεί θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και κάθε χρήστη PlayStation σε όλο τον κόσμο που έχει συμβάλει στην προσπάθεια,” συμπλήρωσε

Η φιλανθρωπική προσπάθεια της Sony που έρχεται να προστεθεί σε πολλές παρόμοιες όπως π.χ του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, θα συνεχίσει επ’αόριστον οπότε πολλά custom themes είναι διαθέσιμα για αγορά προς τους πιο… ευαίσθητους videogamers.