Στα καινούργια λοιπόν:

  • Το εξωτερικό φλας HVL-F43AM με GN43, Quick Shift Bounce ρύθμιση, ασύρματο χειρισμό και σχεδίαση ανθεκτική σε υγρασία και σκόνη
  • Πολλά συστήματα και αξεσουάρ: το VCT-55LH bracket, η μαλακή θήκη LCS-AMB και το κάλυμμα φακού ALC-SH111
  • HVL-F43AM

    Με ισχυρή απόδοση, το GN43 (105mm ISO100 m), και το πιο συμπαγές HVL-F43AM φλας για A-mount φωτογραφικές μηχανές.

    Όπως και στο HVL-F58AM, υπάρχει το Quick Shift Bounce σύστημα για ρύθμιση σε πολλές θέσεις και εφέ ‘bounce’. Λειτουργίες Smart flash, το Wireless Ratio Control για να ελέγχεις μέχρι και τρία φλας.

    Εντελώς pro χαρακτηριστικά με το HVL-F43AM να είναι ανθεκτικό σε σκόνη και υγρασία και άρα εξωτερικούς χώρους. Ισχύ σε 22 ρυθμίσεις, από 1/1 έως και 1/128 σε 1/3 βήματα. Φόρτιση στο μάξιμουμ με 2.9 δευτ και υψηλής ποιότητας LCD οθόνη.

    VCT-55LH bracket

    Ένα μπράτσο με πολλές ρυθμίσεις και ευελιξία, το VCT-55LH προσφέρει επιπλέον θέσεις για ISO cold shoe αξεσουάρ. Χρήσιμο για όλους τους A-mount φακούς και κάμερες της Sony, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις E-mount κάμερες όπως τις NEX-5, NEX-3 αλλά και την Handycam NEX-VG10E HD.

    Στα υπόλοιπα αξεσουάρ ένα μικρόφωνο – shotgun microphone – το VCT-55LH. Ιδανικό για χρήση με το CLM-V55 clip-on LCD μόνιτορ. Για υψηλής ευκρίνειας θέαση εικόνων και βίντεο.

    Μαλακή θήκη LCS-AMB

    Η LCS-AMB προστατεύει τις A-mount κάμερες με έναν στάνταρ ζουμ φακό και εύκολη πρόσβαση στα αξεσουάρ του χομπίστα. Θήκες για μπαταρίας, μνήμες κ.α – δεν είναι συμβατή με τις DSLR-A900/A850.

    Κάλυμμα φακού ALC-SH111

    Συμβατό με τον DT 35mm F1.8 SAM και τον 85mm F2.8 SAM φακό – για το έντονο φως. Τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο επόμενο διάστημα.