Η ιδέα για τους τεράστιους highways των ΗΠΑ κάθως… ριζοσπαστική. Σε κάθε περίπτωση η ιδέα είναι απλή: πως θα πάνε οι γεμάτη επαγγελματική δραστηριότητα κύριοι και οι businesswomen της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες εύκολα και γρήγορα στον προορισμό τους; Με αυτή την ιδέα στο μυαλό το Moto Limos Club ξεκινά στις ΗΠΑ την πρώτη υπηρεσία δίτροχων και τρίκυκλων ταξί. Παρόμοιες υπηρεσίες υπάρχουν ήδη και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης αλλά για τις ΗΠΑ είναι κάτι… επαναστατικό!

Το κλαμπ θα διαθέτει 15 2012 Honda Goldwing – διαθέσιμες με και χωρίς το trailer – μαζί με έναν αριθμό από τα εικονιζόμενα Bombardier Can Am Spyder τρίκυκλα. Για λόγους ασφαλείας η νέα υπηρεσία θα προσλαμβάνει μόνο οδηγούς/αναβάτες με 15 ή περισσότερα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Καθώς η υπηρεσία απευθύνεται σε βιαστικούς επαγγελματίες, οι επιβάτες θα διαθέτουν και ένα Bluetooth κράνος για να μιλούν στο δρόμο κανονίζοντας εκκρεμότητες. Όταν δε ο καιρός χειροτερέψει, το Moto Limos Club θα παρέχει και παντός-καιρού εξοπλισμό ενώ αν υπάρχει παγωνιά το κλαμπ υπόσχεται και μια… παχιά κουβέρτα!

Οι υπηρεσίες του Moto Limos Club θα παρέχονται από τον επόμενο μήνα σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη με τιμές από λογικές (…) ότι και να σημαίνει αυτό…

PS: Πάντως αυτό το τρίκυκλο είναι καταπληκτικό…