Το… τρίψιμο είναι μια πολύ σημαντική και δύσκολη διαδικασία στην καθαρισμό των πιάτων και πρέπει να… εκτελεστεί με τελειότητα!

Καθώς λοιπόν είναι μια διαδικασία που ΔΕΝ μπορεί να αποφύγει κανείς, ο μαθητής του σχολείου Domus κύριος Pietro Russomanno σχεδίασε το πρωτότυπο KEWA concept, ένα ακρωνύμιο για τις λέξεις Kinetic Efficient Water Appliance. Στην ουσία, ένα πλυντήριο πιάτων που χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα για να κατευθύνει μέσα από ειδικά στόμια jets με νερό το φαινόμενο “λεπίδα νερού” -‘water-blade’, που σημαίνει πως ναι, φεύγει και το ξεραμένο κομμάτι λιωμένης σοκολάτας…

Είναι και μια μινιμαλιστική σχεδίαση στη οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν βάζει τα ευαίσθητα πιατικά…