Ο κύριος Larry Hall πιστεύει πως η ετοιμασία για σενάρια…’ εισβολής’ δεν είναι και πολύ απίθανα. Και δείτε τι σκέφτηκε!

Όπως μας περιγράφει το Wired, ο 54χρονος μηχανικός software έδωσε $250,000 για μια αχρηστευμένη βάση πυραύλων που κάποτε είχε σχεδιαστεί για να σπείρει τον όλερθο…

Η βάση για τους πυραύλους Atlas F Missile Base βρίσκεται στο Κάνσας των ΗΠΑ: “Σκέφτηκα, ουάου, μπορώ να τη μετατρέψω σε ένα υπαρασφαλές, ενεργειακά αποδοτικό οχυρό”, λέει ο Hall.

Στη συνέχεια σκέφτηκε πως υπάρχει το ενδεχόμενο και άλλοι να επιθυμούν να κοιμηθούν κάπου 70 μέτρα κάτω από τη γη με τη προστασία τοίχων από μπετό που έχει σκληρυνθεί με εποξικά υλικά. Και με μια ειδική μετατροπή που θα περιλαμβάνει ειδικά μοντέλα οικιακών συσκευών της GE Monogram από ατσάλι και έπιπλα της Kohler θα μπορούν οι φιλοξενούμενοι και να… φάνε με στιλ!

Έτσι ο Hall ανακοίνωσε το “condo suite package”—με τιμές που ξεκινούν από τα $900,000— που περιλαμβάνει και τρόφιμα για πέντε χρόνια (υδροπονία και καλλιέργειες με βάση το νερό), αλλά και τα “προσομοιωμένα παράθυρα” με επίπεδα φωτός που ρυθμίζονται ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ο Hall λέει πως το σιλό του θα έχει και σύστημα ασφαλείας στρατιωτικού επιπέδου αλλά και ηλεκτρική ενέργεια με χρήση γεωθερμίας και ανεμογεννητριών.

Θα υπάρχει ακόμη θέατρο, γυμναστήριο και… πισίνα με καταρράκτη (!). Όχι και το χειρότερο οίκημα για να περιμένεις κανείς την Αποκάλυωη…

Να σημειώσουμε δε πως ήδη από τους επτά ορόφους έχουν ‘κλειστεί’ οι τρεις οπότε αν είστε αναβλητικός/η…