Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Shanghai του 2011. Το Buick Envision SUV Concept συνδυάζει ένα υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής κίνησης με νέο σχεδιασμό που έχει λίγο από κινεζική αισθητική και λίγο από διεθνή γλώσσα.

Το σχέδιο προχωρά παρακάτω την παράδοση της Buick και τις δυναμικές γραμμές μαζί με κοφτερές γωνίες. Ουσιαστικά έτσι θα είναι μελλοντικά Buick SUV για την κινεζική αγορά.

Το Envision έχει την κλασική γρίλια της Buick και βελτιωμένη αεροδυναμική ενώ στο μπροστά τμήμα υπάρχει το Buick σήμα. Ακόμη και τα φώτα και τα άλλα συστήματα ‘θυμίζουν’ από Κίνα ενώ LED λάμπες έχουν πέντε LED λυχνίες.

Ισχυρής αισθητικής 22” τροχοί και οροφή από ένα κομμάτι. Πόρτες-ψαλίδια από ένα κομμάτι και πρόσβαση σε θέσει εύκολη. Εσωτερικά, ασύμμετρη κονσόλα και η μπροστινή καμπίνα έχει αισθητική που ‘επιπλέει’..

Τεχνολογία Bluetooth DUN Intelligent Internet system για σύνδεση το Ίντερνετ και μια OLED οθόνη αφής. Όταν κινείται το αυτοκίνητο, πληροφορίες σε 3-D εμφανίζονται στο παρπριζ να μην φεύγουν από το δρόμο τα μάτια του οδηγού.

Μικροκάμερες και αισθητήρες βρίσκουν τα τυφλά σημεία ενώ κινητήρας είναι ο υβριδικός της GM με ονομασία PHEV:ένας 2λιτρος SIDI απευθείας ψεκασμού και δύο ηλεκτρικοί κινητήρες με οχτάρι σασμάν.

Το δε σασί είναι από ελαφριά υλικά από ανθρακονήματα με μαγνήσιο και αλουμίνιο.