Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα για τους πολυαναμενόμενους νέους υπολογιστές της Apple…

Οι εξοπλισμένοι με τους επεξεργαστές Sandy Bridge iMac όχι μόνο θα αποκαλυφθούν στις 3 Μαΐου αλλά θα είναι και στα καταστήματα την ίδια ημέρα.

Τα όλα-σε-ένα μηχανήματα όχι λοιπόν θα αποκαλυφθούν λοιπόν την επόμενη Τρίτη, αλλά θα τα άτομα της Apple θα δουλέψουν σε αυτό που ονομάζουν “visual night,” που σημαίνει πως μέσα στη νύχτα θα πρέπει να επανατοποθετήσουν νέα μοντέλα demo και βιτρίνες.

Όπως λένε οι πηγές του AppleInsider η όλη ενέργεια θα βοηθήσει να έχουν πρόσβαση στα νέα συστήματα την ίδια ημέρα. Το μόνο που δεν είναι γνωστό είναι η όλη αρχιτεκτονική Sandy Bridge και αν θα χρησιμοποιηθούν οι Core i3, i5, και i7 διπύρηνοι και τετραπύρηνοι επεξεργαστές. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει τεχνολογία θύρας Thunderbolt για πρώτη φορά σε iMac.

Επίσης είναι άγνωστο το σύστημα γραφικών, αποθήκευσης και RAM με πιο πιθανή τη χρήση των σειρών καρτών γραφικών της AMD – οι mid-range Radeon HD 6000. Άραγε θα χρησιμοποιηθεί η σειρά της NVIDIA, GeForce 500; Δεν είναι γνωστό αν και η εταιρία έχει ανάγκη τους νέους iMac αφού σταδιακά το ενδιαφέρον για τους MacBook Pro αρχίζει και μειώνεται.