Η Microsoft έχει ετοιμάσει νέα αναβάθμιση ασφαλείας για το λειτουργικό της για κινητά, τα Windows Phone 7. Η διόρθωση είναι για τα SSL πιστοποιητικά που ετοιμάστηκαν από την Comodo όταν ένας από τους πωλητές της hackαρίστηκε από έναν Ιρανό hacker το Μάρτιο.

Η έκδοση NoDo είναι η 7390 και η νέα αναβάθμιση τη φέρνει στην έκδοση 7392. Η αναβάθμιση ασφαλείας περιλαμβάνει όλες τις NoDo αναβαθμίσεις και είναι διαθέσιμη μόνο για δίκτυα όπου υπάρχει εξουσιοδότηση για NoDo αναβάθμιση. Από την άλλη, υπάρχουν μερικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών που αρνούνται να βγάλουν αναβαθμίσεις.

Προφανώς η Telefonica δοκιμάζει και την pre-update του Φεβρουρίου και την NoDo ενώ η Telstra στην Αυστραλία έχει εξουσιοδότηση για την αναβάθμιση και τώρα περιμένει τη Microsoft να την λανσάρει.

Η Microsoft είχε προβλήματα με τις αναβαθμίσεις και με κινητά της Samsung. Αρκετοί χρήστες είχαν παραπονεθεί πως οι αναβαθμίσεις είχαν σταματήσει καθώς η Samsung είχε δύο διαφορετικούς προμηθευτές για το μοντέλο Focus και σαν αποτέλεσμα είχαν τα δύο μοντέλα ελαφρά διαφορετικές μνήμες.

Η Microsoft είπε πως μια αναβάθμιση έρχεται…