Η Samsung τώρα κατασκευάζει τα περισσότερα iPad 2 panel

Ένα ελάττωμα στα LCD panel που κατασκεύαζε η LG για το Apple iPad 2 έχει οδηγήσει την εταιρία στο να αλλάξει προμηθευτή. Όπως αναφέρει το Digitimes η οθόνη εμφανίζει το φαινόμενο του κιτρινίσματος, ένα ζήτημα που προκύπτει από μια διαρροή φωτός από τα άκρα της οθόνης όταν αυτή δείχνει πιο σκοτεινά αντικείμενα. Το ζήτημα που έχει αναφέρει χρήστης αποδίδεται στα panel που κατασκευάζει η LG.

Η Samsung έχει αποστείλει τέσσερα εκατομμύρια panel διαστάσεων 9.7” ενώ η LG αναφέρει πως έχει στείλει μόλις 800,000 και στη συνέχεια διατάχθηκε να σταματήσει την παραγωγή λόγω των προβλημάτων ποιότητας.

Η αναφορά πηγών πάντως δείχνει πως η LG θα επιστρέψει ως προμηθευτής στο δεύτερο τρίμηνο του 2011.

Ελλείψεις

Η Apple έστειλε σε καταστήματα 3.2 εκατομμύρια iPad στους πρώτους τρεις μήνες του 2011, αλλά παραγγελίες που δεν ικανοποιήθηκαν δεν έχουν επιτρέψει την αμερικάνικη εταιρία να στείλει όσα μηχανάκια θέλει στην αγορά.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο κύριος COO Tim Cook – συμφέρει πολλές φορές να λες πως δεν προλαβαίνεις, ενισχύεις το hype…

Read more: http://www.techradar.com/news/computing/apple/lg-lcd-panel-defect-causes-ipad-2-screen-yellowing-952875#ixzz1Ll9Xmok9