Μερικά θέματα μας είναι εμπειρίες… Και πραγματικά, απολύτως καινοτόμα!

Θέλετε να έχετε μια εμπειρία φαγητού στο ‘έξω’; Υπάρχουν ιδέες όπως του Buitengewoon In Het Land και του Butler For Hire’s, μια… hi (!) υπηρεσία για picnic.

Μέχρι τώρα όμως δεν είχαμε ξαναδεί τίποτα σαν τις δημιουργίες της WWOO’s. Τις “outdoor kitchen units”, μονάδες δηλαδή εξωτερικού χώρου για φαγητό.

‘Παιδιά’ του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων κυρίου Piet-Jan van den Kommer, οι κουζίνες αυτές έχουν κατασκευαστεί για εξωτερικούς χώρους και είναι μια σειρά από ξεχωριστές μονάδες.

Οι μονάδες αυτές με πλάτος 1.5 μέτρο και ύψος 1.4 με 2 μέτρα — συνδέονται η μια με την άλλη και δημιουργούν κάτι που μοιάζει με ‘φράχτη’. Αυτό σημαίνει πως τα διάφορα sets up θα μπορούν να στηθούν όπως θέλει ο πελάτης.

Το βασικό WWOO set up περιλαμβάνει και δώδεκα τμήματα τοίχου, οκτώ στοιχεία κουζίνας και τέσσερα ‘ράφια’, όλα από τα οποία είναι κατασκευασμένα από μπετόν όπως και τμήματα Big Green Egg ή Weber μπάρμπεκιου, ανοξείδωτο ατσάλι και νιπτήρα και μια αφαιρούμενη κατασκευή ατσάλινη. Επιπλέον υπάρξει και η επιλογή τοποθέτησης νιπτήρα νιπτήρα ή εξωτερικού ντους ενώ η όλη κατασκευή μπορεί να γίνει εντελώς ‘προσωπική’.

Απλά τέλεια…