Μια κλεμμένη παρτίδα από Xperia Play κυκλοφορεί εκεί έξω…

Προέρχεται από κατάστημα της Vodafone στη Νέα Ζηλανδία από που εκλάπη μια μεγάλη παρτίδα από τα κινητά-Playstation, τα Xperia Play – όπως λέει τουλάχιστον η Vodafone.

H Vodafone ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως στην χώρα της Ωκεανίας έγινε η… κλοπή της χρονιά αφού μια μεγάλη παρτίδα από Xperia Plays που ήταν να βγουν στην αγορά με το λανσάρισμα της συσκευής εκλάπη.

Στο Twitter της η εταιρία σήμερα το πρωί έγραψε πως: “…Regret to advise the Xperia Play launch will be delayed. Major security breach. This shipment of phones has been stolen.”

Το πολυαναμενόνο κινητό έχει και άλλα προβλήματα όμως αφού η Sony Ericsson ούτως ή άλλως είχε κάποια προβλήματα σαν αποτέλεσμα των φυσικών καταστροφών στην Ιαπωνία και έτσι ανυπόμονοι αγοραστές περιμένουν…

Η Vodafone New Zealand στη σελίδα της στο Facebook Page έβαλε και μια φωτό του καταστήματος όπου έδρασαν οι… αρουραίοι και όλοι περιμένουν να δουν που θα.. εμφανιστούν τα κινητά!

Από την άλλη τα νέα για την παγκόσμια αγορά είναι πως το Xperia Play finally έχει επιτέλους ημερομηνία για ΗΠΑ: το PlayStation κινητό θα είναι στις 26 Μαίου στα καταστήματα των ΗΠΑ.