Πολύ δουλειά για για εικόνα μέσα στις σκιές…

Από την άλλη χάρη σε αυτά τα έξυπνα τρικ του marketingn μπορείς να έχεις τη χαρά μιας πρώτης ματιάς στο επερχόμενο νέο Batman και συγκεκριμένα στο Tom Hardy ως Bane στο “The Dark Knight Rises”….

Όταν το νέο website για το τρίτο δημιούργημα του Christopher Nolan στη σειρά των Batman βγήκε online χθες, υπήρχε μια μόνο μαύρη οθόνη και ένα περίεργο κλιπ από περίεργους ψαλμούς διάρκειας 23 δευτερολέπτων.

Αν και περίεργη ιστορία έμοιαζε με αυτό που ονομάζουμε “viral campaign.” Και κάτι τέτοιο ήταν αφού ένας τύπος από SuperHeroHype.com πέρασε τους ψαλμούς από πρόγραμμα ήχου και βγήκε το hashtag #TheFireRises.

Με αυτό οι φαν του Dark Knight πήγαν στο Twitter και ανακάλυψαν έναν @thefirerises Twitter λογαριασμό που είχε μια σειρά από link για ένα άλλο τμήμα του promo site. Εκεί υπήρχε μια εικόνα μωσαϊκό και κάνοντας κλικ στο“Add Me” πάνω από την εικόνα οι χρήστες έκαναν log in στο Twitter ή το Facebook και ξεκλείδωναν τμήματα της εικόνας με κάθε μήνυμα στο #TheFireRises hashtag.

Η εικόνα που προέκυψε και βλέπετε είναι μια κάπως τρομακτική εικόνα του Tom Hardy ως Bane. Ο Bane ήταν πάντα ένας από τους πλέον σκληρούς και τρομακτικούς εχθρούς του Βatman σε αυτό το πλάνο όμως δείχνει ακόμη πιο τρομακτικός…

Η εικόνα-μωσαϊκό ετοιμάστηκε από την Hashtag Art και αν είμαστε τυχεροί οι τύποι στη Warner Bros. θα μας δίνουν και άλλα υλικά μέχρι το καλοκαίρι του 2012….