Για την ακρίβεια η άφιξη των νέων Bravia είχε ξεκινήσει με τη σειρά EX720 εδώ και περίπου 20 ημέρες αλλά αυτές οι monolith σειρές που at last στην ελληνική αγορά είναι από τα πλέον… χαρμόσυνα νέα που είχαν οι υποψήφιου αγοραστές.

Λοιπόν με απλά λόγια η σειρά NΧ720 των φετινών Sony Bravia – σειρά Presense – με το ultracool σχέδιο, έχει τον καλύτερο συνδυασμό εικόνας/χαρακτηριστικών και ποιότητας/τιμής. Έτσι απλά.

Κύριο ατού; ΔΕΝ έχεις την αίσθηση πως είναι μια σχετικά πρόχειρη ‘μαζική’ κατασκευή, είναι κάτι που μοιάζει και είναι… φίνο!

Η δε εικόνα δίπλα στις δύο, τρεις άλλες εταιρίες που έχουν αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά απλά είναι ανώτερη. Και όταν λέμε ανώτερη μιλάμε για το βασικό ζήτημα: την αληθοφάνεια. Χρώματα και σκιές, τόνοι και όχι χρώμα που θα μοιάζει με videogames. Ναι, και επιπλέον κοστολογικά στην σύντομη έρευνα που κάναμε δεν είναι καθόλου ‘πιο πάνω’ από τα αντίστοιχα γενιάς 2012 μοντέλα.

Δεν… καίει όταν την αγγίζεις, έχει απίστευτη ποιότητα – και αίσθηση ποιότητας, και μαζί με τη βάση με τα ηχεία από αλουμίνιο είναι από τα πιο iconic σχέδια που έχεις δει. Ever…

· Mια “Ultra-slim LED” οθόνη με Monolithic Design

· Ασύρματη σύνδεση στο Internet και δωρεάν κλήσεις με Skype

· 200Hz για ομαλή 2D και 3D εικόνα

Στα δε specs έχουμε: μοντέλα από 46” έως και 60” – για την ώρα το 60άρι θα αργήσει έφτασαν τα άλλα δύο, X Reality μηχανή επεξεργασίας εικόνας, 4 HDMI με ARC, Wi Fi, Track iD, Skype, HTML Browser – πλήρες Internet – USB Rec, Motionflow XR200. Και φυσικά το φημισμένο Sony Opticontrast panel. Μαζί δε με την ειδική βάση η ήχος είναι καταπληκτικός και μοιάζει μια tv για τα διπλά και άνω χρήματα.

Καλώς ήρθαν…