Το καταπληκτικό φορητό gaming μηχανάκι που ονομάζεται NGP έχει – εκτός των άλλων specs, και δύο κάμερες, μια μπροστά και μια πίσω…

Ήδη γνωρίζουμε πως η Sony ετοιμάζεται να… ρίξει στην αγορά τουλάχιστον δύο παιχνίδια με λειτουργίες ‘επαυξημένης πραγματικότητας’ – augmented reality, που θα χρησιμοποιεί τις δύο αυτές κάμερες…

Σύμφωνα με τοJolt μια… super ninja πηγή της Sony στο επόμενο Resistance, οι παίκτες θα μπορούν να ‘πιάσουν’ νέα όπλα απλά “περνώντας” το χέρι τους ή το δάχτυλο τους πάνω από μια από τις κάμερες τη παιχνιδομηχανής.

Το Jolt λέει πως είναι η πίσω κάμερα αλλά η κάμερα δίπλα στην οθόνη φαίνεται πιο λογική ουσιαστικά λύση. Θα το δούμε; Οι πηγές λένε ‘ναι’ και θα το πιο συναρπαστικό νέο στην έκθεση E3 που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μια ακόμη χρήση θα είναι και στο Uncharted, όπου ένα σκοτεινό δωμάτιο θα φωτίζεται μόνο με το να ‘στοχεύσεις’ την πίσω κάμερα του NGP σε μια φωτεινή πηγή!

Σύμφωνα με τις πιο φρέσκιες πληροφορίες λοιπόν θα δούμε σε Resistance και Uncharted τέτοιες χρήσεις ενώ η νέα Sony συσκευή θα προσφέρει και το… κάτι παραπάνω.