Ψάχνεις για δουλειά; Ή για πελάτες;

… στις ΗΠΑ μεν αλλά έχει ενδιαφέρον μια peer to peer αγορά με το όνομα Zaarly που έχει ξεπεράσει το $1 εκατομμύριο σε αξία των συναλλαγών που έχουν γίνει μέσω του site. Σε αυτό το… ευχάριστο και πολύχρωμο infographic βλέπετε πως πήγε ο πρώτος μήνα για το site αυτό της ανταλλακτικής οικονομίας.

Το Zaarly, με $1 εκατομμύριο σε χρηματοδότηση από επενδυτές όπως Aydin Senkut Felicis Ventures, SV Angel, Lightbank, τον δημιουργό του Gmail Paul Bucheit, και τον αστέρα του Χόλιγουντα Ashton Kutcher ή τον ιδρυτή του Angelist Naval Rivikant είναι μια ‘αγορά’.

Μια αγορά peer to peer marketplace όπου τα άτομα που έχουν ανάγκης μιας υπηρεσίας το postάρουν στο κινητό και στο Zaarly. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τη δουλειά μπορούν να δούν συνολικά τι δουλειές υπάρχουν διαθέσιμες στο Zaarly μέσω του κινητού.

Για την ώρα το Zaarly είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ με ενεργές κοινότητες κυρίως σε οκτώ πόλεις ενώ το infographic, που αναλύει τις δουλειές με αξία $500K που υπήρχαν στα πρώτα Zaarly post, δίνει το Seattle ως την πιο ενεργή ‘αγορά εργασιών’.

Ο ιδρυτής Bo Fishback διαβεβαιώνει πως το 100% των εργασιών είναι κανονικές και εμείς λέμε πως…

… η ανταλλακτική οικονομία της Αργεντινής έφτασε στο Internet!