Αυτά είπε ο πρόεδρος της τεράστιας εταιρίας στον χώρο των videogames, της EA Sports. Ο κος Peter Moore ουσιαστικά ‘ακύρωσε’ οποιαδήποτε συζήτηση για το αν τα προβλήματα του PlayStation Network έκαναν ζημιά στην εταιρία του που τα τελευταία δύο χρόνο έχει δει μεγάλη αύξηση εσόδων από downloadable περιεχόμενο, ειδικά στα ‘προϊόντα’ Ultimate Team.

“Είναι”ατυχές αλλά… πιστεύω πως απλά καθυστέρησαν έτσι κάποιες αγορές,” είπε ο Moore στη E3 την περασμένη εβδομάδα. Και πάλι “…θα αγοράσεις το TPC Boston κάποια στιγμή,” είπε αναφερόμενος σε μια πίστα που είναι διαθέσιμη στο Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters. “Νομίζω πως όλοι μάθαμε κάποια σκληρά μαθήματα,” είπε.

Από το 2009, η EA Sports έχει προσπαθήσει να κάνει πιο ‘στέρεο’ το σύστημα κατεβάσματος περιεχομένου και πολλά παιχνίδια της εταιρίας, κυρίως αθλητικά και κυρίως με εστίαση σε αμερικανικά πρωταθλήματα όπως το NHL προσφέρουν πολύπλοκες δυνατότητες μέσω Ιντερνετ.

Αν και αυτά τα ‘packs’ μπορούν να αποκτηθούν δωρεάν και να κερδηθούν με online παιχνίδι, η μη διάθεση για 23 ημέρες του PlayStation Network σημαίνουν πως π.χ δεν μπορούσε η EA να διαθέτει το παιχνίδι Ultimate Team ή να αποκτήσει νέα packs.

Γρήγορη ανάκαμψη…

Αλλά ο Moore, είπε πως ακόμη και οι multiplayer figures δυνατότητες και λειτουργίες ανέκαμψαν γρήγορα όταν το PSN γύρισε online στο 14 Μαίου.

“Μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε το 90% της κίνησης”, είπε ο Moore χωρίς να δώσει νούμερα.