Ένα πρωτότυπο στην Bangkok έδειξε η Chevrolet και τώρα σειρά για το Colorado Rally Concept – δίνει μια γεύση για ένα μεσαίου μεγέθους πίκαπ…

Αυτή τη φορά η παρουσίαση έγινε στο Buenos Aires International Auto Show – ναι, Αργεντινή, που ήταν στο ΔΝΤ και τώρα έχει και… Σαλόνι Αυτοκινήτου! – και η Chevrolet έχει αποκαλύψει το Colorado Rally, ένα δεύτερο πρωτότυπο από το next generation ‘παγκόσμιο’ μεσαίο pickup.

Ονομάζεται Colorado Rally, είναι μια έκδοση με καμπίνα και ‘στιβαρή’ αισθητική όπως και off road δυνατότητες. Μια γρίλια με ‘τρισδιάστατη’ αισθητική, χρώμιο και ένα χρώμα πολύ… US με χρυσούς κόκκους (!)
Παρόλα αυτά έχει την έμπνευση του από τα ράλι, μας αρέσει το φως που έχει ενσωματωθεί στους καθρέπτες ενώ και οι προφυλακτήρες με υψηλή ‘γωνία’ για χρήση off-road δίνει την ιδέα του ‘εργάτη’. Υπάρχει βέβαια και εργάτης, για την ακρίβεια δύο με ισχύ 5.5 ίππους.

Τροχοί στις 18” από ένα κομμάτι αλουμίνιο ενώ κινητήρας στο 4WD όχημα ένας 2.8λίτρων turbo-diesel. Ενισχυμένη και η ανάρτηση για ένα όχημα που δείχνει ‘της δουλειάς’.

Αυτά τα χρυσά στο χρώμα να έλλειπαν …