… την άλλη εβδομάδα. Όπως έχουμε ήδη πει, η Sony σε μια περίεργη κίνηση θα ‘ανοίξει’ την έκδοση multiplayer σε beta (δοκιμαστική) έκδοση για να δοκιμάσει το Uncharted 3: Drake’s Deception. Αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα στα μέλη του PlayStation Plus και στις 28 Ιουνίου.

Το Uncharted 3: Drake’s Deception, ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια που βγήκαν από την έκθεση E3 πριν μερικές εβδομάδες. Η Sony δε αποκάλυψε πως μέσα στο όλο story υπάρχει και βελτιωμένη multiplayer λειτουργία και είχε αναφερθεί σε δοκιμαστική λειτουργία. Αυτή η δοκιμαστική λειτουργία είναι αυτή για την οποία μιλάμε σήμερα και είναι αποκλειστική για τους συνδρομητές του PlayStation Plus.

Που ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ σημαίνει για… όλους

Αυτό γιατί μετά το προβλήματα με το PlayStation Network έχει προσφερθεί σε όλους τους χρήστες ένα Welcome Back πακέτο. Εκτός από προστασία για έναν χρόνο με ειδικό πακέτο και μια σειρά από δωρεάν PlayStation 3 και PlayStation Portable παιχνίδια για download, η Sony έχει δώσει και δωρεάν 30 ημέρες από τ PlayStation Plus σε όλους..

Καθώς λοιπόν το PlayStation Store ήρθε online στις αρχές Ιουνίου και η beta για το παίγνιο ξεκινά στις 28 του μήνα, θα είστε ακόμη μέσα στο ‘παράθυρο’ του δωρεάν!

Nice…