Παρουσίαση για την Olympus PEN E-P3 και τη νέα τους ναυαρχίδα PEN με εναλλάξιμους φακούς για το σύστημα MICRO Four Thirds.

Τα μοντέλα διαθέτουν τον αισθητήρα Live MOS και νέα μηχανή επεξεργασίας εικόνας (TruePic VI Image Processor) ενώ οι δημιουργοί των μηχανών μιλούν για  “…super fast auto-focus” με 35 διαφορετικά σημεία εστίασης και χρόνο για απόκριση διαφράγματος στα shutter 60 millisecond.

Η  Olympus, δίνει τον χαρακτηρισμό “World’s fastest”, ενώ ο TruePic VI επεξεργαστής που σχεδιάστηκε ειδικά για τις PEN, ενσωματώνει τεχνολογία που ονομάζεται Real Color Technology για καλύτερη αναπαραγωγή χρώματος.

Η PEN E-P3 έχει αισθητήρα 12.3 MP Live MOS Sensor και υπόσχεται καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με ειδικό AF illuminator και 12,800 ISO. Στα specs έχουμε ακόμη οθόνη 3”  OLED αφής (614K pixels) και λήψη full HD βίντεο σε AVCHD ή AVI. Όλα τα χαρακτηριστικά εδώ.

Η PEN E-P3 θα έρθει στην αγορά σε μαύρο, άσπρο και ασημί από τα τέλη Αυγούστου με φακούς είτε τον  MSC M. Zuiko Digital ED 14-42mm II R f3.5/5.6 Zoom Lens είτε τον MSC M. Zuiko Digital ED 17mm f2.8 Prime.

Μαζί με το PEN E-P3 σώμα φακός USB καλώδιο, BLS-1 μπαταρία Ιόντων Λιθίου και φορτιστής σε ένα κλασικό πακέτο…