Το Ferretti Group είναι από τις γνωστές εταιρίες στον χώρο των γιοτ. Έτσι ήρθε η ώρα να εξελίξουν τη σειρά-ναυαρχίδα τους, τη Riva με το νέο Riva 63’ Virtus. Το σκάφος με μια “μοναδική προσωπικότητα της Μεσογείου”…

…και το μεγαλύτερο ανοιχτό στη γκάμα τους.

Σχεδιασμένο με τη βοήθεια των μυαλών της Officina Italiana Design, υπεύθυνων για τη σειρά Riva, το AYT – Advanced Yacht Technology που είναι το κέντρο έρευνας και σχεδιασμού της Ferretti research αλλά και ένα γκρουπ αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών είναι ένα “…σπορτίφ αλλά άνετο” γιοτ.

Με δύο μεγάλα sundeck, αλλά και γκαράζ για ένα tender, χώρο για μεγάλο καναπέ όπως και ψυγείο, νεροχύτη και προαιρετικό χώρο ψησίματος.

Ένα hi tech cockpit είναι “εξοπλισμένο με σύστημα που γλυστρά και επιτρέπει να κινηθείς κοντύτερα στο γυαλισμένο τραπέζι από ξύλο teak table.”

Εσωτερικά σαλόνι με μεγάλο ξύλινο τραπέζι για έξι και ένα γενικότερο look σπορ και κλασικό. Η κύρια καμπίνα με ένα κρεβάτι με δερμάτινες ραφές (…) και μια καμπίνα για φιλοξενούμενους με κρεβάτια σε σχήμα L για καλύτερη θέα στην πορεία…