Ένας “…μοντέρνος φορητός υπολογιστής με μοναδικό στυλ” μας λέει οι κύριοι – και οι κυρίες… – της Sony. Και πραγματικά:

Τα νέα notebook VAIO C Series PC 14.0” (35,5 εκ.) και 15.5” (39,5 εκ.) σε πολλά χρώματα έχουν εμφάνιση που προσελκύει τα βλέμματα. Τα C Series είναι μοναδικά στο ‘ράφι’ με τη μεγάλη τους χρωματική γκάμα – είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Διατίθεται σε μια πληθώρα χρωμάτων της μόδας για τα μοντέλα με οθόνη 14’’, στα οποία περιλαμβάνονται και δύο ‘special’ χρώματα –πορτοκαλί και πράσινο– που εκπέμπουν φως! Αυτό το τολμηρό design διαχέει φως από τις άκρες του ημιδιαφανούς καπακιού και από άλλες επιφάνειες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ λάμψης.

Τα δε μοντέλα των 15.5” είναι διαθέσιμα σε άσπρο ή μαύρο χρώμα.

Η πραγματικά ευρεία οθόνη υψηλής αντίθεσης VAIO Display των 14.0” (35,5 εκ.) / 15.5” (39,5 εκ.) με οπίσθιο φωτισμό LED, προσφέρει άφθονο χώρο για σερφάρισμα στο ίντερνετ ή επεξεργασία εγγράφων. Το πληκτρολόγιο με τον οπίσθιο φωτισμό συμπληρώνεται από ένα pad αφής τύπου ‘multi-touch’ και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της οθόνης για άνετη θέαση, τόσο στο φως της ημέρας, όσο και στο σκοτάδι.

Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν υβριδικό σύστημα γραφικών, το οποίο αλλάζει αυτόματα μεταξύ της λειτουργίας για μεγαλύτερη απόδοση ή για εξοικονόμηση ενέργειας, ανάλογα με το φόρτο του υπολογιστή.

Υπάρχει έξοδος HDMI, συμβατή με 3D, συνδέει το δικό σας VAIO με την 3D TV για να απολαύσετε ταινίες ή παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη (για μοντέλα που διαθέτουν Blu-ray Disc player).

Τα VAIO C Series των 15.5” διαθέτουν επιπλέον και SuperSpeed θύρα USB 3.0 καθώς και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Bluetooth 3.0 ενώ μπορείτε να τα παραγγείλετε με οθόνη Full HD (1920 x 1080) VAIO Display Plus.

Σχεδιασμένος για να ταιριάζει στο… στυλ και με πραγματικά ΠΟΛΥ ανθεκτικά υλικά φινιρίσματος κάθε ‘κομμάτι’ της σειράς Vaio μπορεί να μοιάζει πιο ‘χαριτωμένο’ από ένα ξεκάθαρα business μοντέλο αλλά έχει εσωτερικά ιδιαίτερα ανθεκτικό σασί.

Η σειρά υπόσχεται ψυχαγωγία με την Hi Constrast οθόνη 16:9 VAIO Display αλλά και άμεση πρόσβαση στο Διαδίκτυο με το κουμπί WEB. Μπορείτε δε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο HD με φίλους και συγγενείς ενώ στα specs για τα 14άρια έχουμε:

  • Επεξεργαστή Intel® Core™ i3-2310M στα 2.10
  • Μνήμη cache L3 (MB) στα 4 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM
  • Μέγιστη υποστηριζόμενη μνήμη 8 GB
  • Σκληρό δίσκο Serial ATA στα 500 GB
  • Μονάδας οπτικού δίσκο DVD SuperMulti
  • Οθόνη VAIO στις 14” WXGA Ευρεία (16:9)
  • Κάρτα γραφικών AMD Radeon® HD 6470M με 512 MB VRAM

Πάνω από όλα όμως ένας συνδυασμός ‘κλειδί’: σχέδιο/μέγεθος/ισχύς/μικρό κόστος/υποστήριξη.

We like..!

Μάθετε περισσότερα για τα VAIO C Series εδώ