Είναι ο… ‘μικρός’ 11.6” VAIO Y Series: notebook πλήρως εξοπλισμένο με διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 6 ώρες

[Με το συγκεκριμένο notebook η Sony υπόσχεται ένα μηχάνημα “πλήρως εξοπλισμένο” για on the road χρήση]

Τα VAIO Y Series 11.6” (29,4 εκ.) είναι μεν υπερφορητά αλλά διαθέτουν άφθονη υπολογιστική δύναμη και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει έως και τις 6 ώρες. Το δε VAIO Y Series έχει σχεδιαστεί για άνετη χρήση στο γραφείο – ίσως και με μια εξωτερική οθόνη για extended desktop, είτε για να προλαβαίνετε να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας και εκτός γραφείου.

Το μηχάνημα ζυγίζει λιγότερο από 1,5 κιλά και είναι εύκολο στην μεταφορά, αφού προσφέρει άνετη λαβή με το ανθεκτικό σασί του που τραβάει τα βλέμματα και την κυλινδρικής σχεδίασης άρθρωση σώματος-οθόνης.

Χάρμα οφθαλμών η πραγματικά ευρεία οθόνη υψηλής αντίθεσης VAIO Display των 11.6” (29,4 εκ.), προσφέρει άφθονο χώρο για σερφάρισμα στο ίντερνετ ή επεξεργασία εγγράφων.

Το δε πληκτρολόγιο, τύπου ‘full-pitch isolation’ εξασφαλίζει την άνετη, ακριβέστατη πληκτρολόγηση με ένα εργονομικό touchpad για ακριβέστερο έλεγχο των κινήσεων. Υπάρχει επίσης web κάμερα MOTION EYE για video chat και μια έξοδος HDMI για να απολαμβάνετε περιεχόμενο HD στη δική σας HD TV.

Το VAIO YA είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια και όταν έχουμε τις… λιγότερες δυνατές αποσκευές.

Είναι δε ιδιαίτερα προσιτό αφού διαθέτει τεχνολογία VISION από την AMD για ομαλή ροή εικόνας και ολοζώντανη εμπειρία θέασης περιεχομένου HD.
Π
ερισσότερα για τα VAIO Y Series εδώ