Είναι άραγε ένα προϊόν για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σπίτι του 21ου αιώνα; Τι μας λέει η εταιρία: “Αυτός ο φορητός υπολογιστής αφής τους φέρνει όλους πιο κοντά.”

Και αλήθεια είναι πως ΑΥΤΗ είναι μια υλοποίηση με απίστευτο ενδιαφέρον! Καταπληκτικός σχεδιασμός…

  • Φορητός υπολογιστής για όλη την οικογένεια με οθόνη multi-touch
  • Μοναδική βάση που προσαρμόζεται για άνετη εργασία στον υπολογιστή σε οποιαδήποτε θέση, ανοίγει πλήρως (γίνεται επίπεδος), γέρνει ή χρησιμοποιείται σαν επιτραπέζιος υπολογιστής
  • Η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει φορητότητα σε όλο το σπίτι
  • Μοναδικές εφαρμογές, για πολλούς ταυτόχρονους χρήστες, όπως το Family Paint και το Fingertapps Organizer

Αναπάντεχη η νέα σειρά φορητών υπολογιστών VAIO Tap 20 από τη Sony. Πρόκειται για μια φρέσκια προσέγγιση στους οικιακούς υπολογιστές: υπολογιστής tabletop, αλλά και πολλά ακόμα.

Η σειρά φορητών υπολογιστών VAIO Tap 20 σχεδιάστηκε “υπό την επιρροή της αφοπλιστικής απλότητας των Windows 8, και ανοίγει συναρπαστικές νέες δυνατότητες για αλληλεπίδραση με εφαρμογές και τη συλλογή των μέσων σας.”

Ο φορητός VAIO  Tap 20 λειτουργεί με μπαταρία και ταιριάζει σε κάθε σας δωμάτιο – από τις κρεβατοκάμαρες και τα παιδικά δωμάτια μέχρι την κουζίνα και τον κήπο. Ακουμπήστε τον στο τραπεζάκι του σαλονιού και αφήστε τους όλους να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη αφής.

Με την ενσωματωμένη βάση και γείρετε το VAIO™ Tap 20 σε μία άνετη γωνία προβολής για να ξαπλώσετε και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες/ταινίες με τη λειτουργία αφής, να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να διασκεδάσετε. Ή απλά τοποθετήστε τον φορητό υπολογιστή όρθιο και χρησιμοποιήστε τον ως ένα πλήρως λειτουργικό επιτραπέζιο υπολογιστή. Είναι εύκολο να δουλεύετε με έγγραφα, να σερφάρετε ή να διαβάζετε τα mail σας με το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, που παρέχονται.

 

Η οθόνη μεγέθους 50,8 εκ. (20”) προσφέρει καθαρές και φωτεινές εικόνες με ευρυγώνια προβολή. Η αποκρινόμενη λειτουργία multi-touch 10 σημείων επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να συμμετέχει ταυτόχρονα σε παιχνίδια με πολλούς παίκτες. Η μηχανή Mobile BRAVIA Engine 2 από τη Sony διασφαλίζει ευκρινή και φυσική προβολή ταινιών με αναλυτικές λεπτομέρειες και αβίαστες κινήσεις στην οθόνη.

Απολαύστε πλούσιο και δυνατό ήχο, που αποτελεί αποκάλυψη για τα μικρά, αδύναμα ηχεία των συνηθισμένων φορητών υπολογιστών. Τα μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία συνδυάζονται με ένα ενσωματωμένο subwoofer, που εκτινάσσει τις χαμηλές συχνότητες, για να προσφέρει συμπαγή και δυνατά μπάσα. Οι τεχνολογίες S-Force Front Surround 3D από τη Sony προσφέρουν ένα ζωντανό soundtrack που γεμίζει το χώρο – είτε παίζετε παιχνίδια, είτε παρακολουθείτε ταινίες.

Η λειτουργία ClearAudio+, χάρη στις τεχνολογίες επεξεργασίας σημάτων, που έχει αναπτύξει η ίδια η Sony, σάς προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας που είναι χαρακτηριστικό της Sony. Με μία απλή λειτουργία, θα ακούτε ήχο με απόλυτη καθαρότητα και παρουσία σε ένα ευρύ φάσμα, από βαθιά μπάσα σε καθαρά πρίμα.

Νέες εφαρμογές, που έχουν βελτιωθεί για τις ισχυρές δυνατότητες multi-touch των φορητών υπολογιστών μας.

Με την εφαρμογή Family Paint, μπορούν δυο άτομα να ζωγραφίζουν, να σχεδιάζουν, να σκιτσάρουν και να μουτζουρώνουν, ταυτόχρονα, από τις δύο αντίθετες πλευρές της μεγάλης οθόνης multi-touch. Στο τέλος, και με ένα μόνο άγγιγμα, μοιραστείτε το έργο σας στο Facebook ή το Twitter. Η εφαρμογή Fingertapps Organizer κάνει παιχνιδάκι την τήρηση του προγράμματος για όλα τα μέλη της οικογένειας. Με αυτό το φιλικό ημερολόγιο, μπορείτε να προσθέσετε «αυτοκόλλητα σημειώματα», να γράψετε τις δικές σημειώσεις και να δείτε με μία ματιά το πρόγραμμα των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Το VAIOTM Tap 20 κάνει πιο εύκολη από ποτέ τη σύνδεση με άλλες οικιακές συσκευές και το μοίρασμα του περιεχομένου σας.

Μέσα από τη λειτουργία One-touch* από τη Sony, μπορείτε εύκολα και άμεσα να απολαμβάνετε μουσική και φωτογραφίες, σε οποιαδήποτε συσκευή της Sony με ενεργοποιημένο NFC (Near Field Communication). Απλώς, φέρτε σε επαφή  τη μία συσκευή με την άλλη και άμεσα θα συνδεθούν ασύρματα, χωρίς να υπάρχει εγκατάσταση Bluetooth ή Wi-Fi. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο VAIO σας, μέσω ακουστικών ή ηχείων Bluetooth® με τη λειτουργία One-touch

* Η λειτουργία One-Touch της Sony ενσωματώνει την τεχνολογία Near Field Communication (NFC).

Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια και θεματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της υπηρεσίας Music Unlimited του Sony Entertainment Network (σε συγκεκριμένες χώρες).

 

Επεκτείνετε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας, ακόμα περισσότερο, με τις τρεις νέες εφαρμογές από τη Sony, που μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν.

 

Με την εφαρμογή ‘Music’, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας συλλογή με εξαιρετικής ποιότητας ήχο, χάρη στις λειτουργίες xLoud and ClearPhase.

 

Δείτε, ταξινομήστε και μοιραστείτε εύκολα και διασκεδαστικά τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, με την εφαρμογή ‘Album’.

 

Με αυτές τις δυο εφαρμογές, απλά μεταφέρετε ή κάντε streaming τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας για να τα απολαύσετε σε τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα συμβατά με DLNA.

Η ‘Socialife’ είναι μία μοναδική εφαρμογή, που οργανώνει τις κοινωνικές επαφές και τον κόσμο των πληροφοριών σας. Δείτε, ταξινομήστε και διαχειριστείτε όλα τα νέα και τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσής σας, μαζί με τις ανακοινώσεις και τα νέα των φίλων σας. Επισημάνετε ενδιαφέροντα άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα, που θα έχετε χρόνο. Βάσει αυτών που διαβάζουν και οι φίλοι σας, η εφαρμογή Socialife σας δείχνει άλλα δημοφιλή θέματα και ακόμα σας προτείνει περιεχόμενο, που ίσως σας ενδιαφέρει.

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή Socialife:

http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html

Το VAIOTM Tap 20 διαθέτει προαιρετικά αξεσουάρ, όπως προστατευτικό φύλλο LCD, που προφυλάσσει τη μεγάλη οθόνη αφής από τις δαχτυλιές και τις τυχαίες γρατσουνιές. Μπαίνει πολύ εύκολα και δεν δημιουργεί φούσκες από παγιδευμένο αέρα.

Πότε; η φιλική-προς-την-οικογένεια σειρά φορητών υπολογιστών αφής VAIOTM Tap 20 από Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα τέλη του Οκτωβρίου 2012

Βασικές προδιαγραφές

Μοντέλο VAIOTM Tap
Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-3517U, Intel® Core™ i5-3317U ή Intel® Core™ i3-3217U
Λειτουργικό σύστημα Windows 8 ή Windows 8 Pro
Μνήμη 4GB έως 8GB DDR3L 1600MHz SDRAM
Μονάδα οδήγησης 750GB ή 1TB HDD 5400rpm
Οθόνη VAIO Display Plus 50,8 εκ.(20”) (1600×900) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9),
Οθόνη αφής multi-touch 10 σημείων
Χαρακτηριστικά βελτίωσης τηε εικόνας Mobile BRAVIA Engine 2
Γραφικά Intel® HD Graphics 4000
Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11 a/b/g/n; Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, Ethernet (1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T x 1), USB 3.0 (x1), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), Memory Stick Duo / SD memory card με κοινή θέση, ηχεία 2.1ch με S-Force Front Surround 3D, Web Camera HD με επεξεργαστή ‘Exmor for PC’ (1,31 megapixel), κουμπιά Web και Assist
Διαστάσεις (ΒxΥxΠ) Κατά προσέγγιση
504 χλστ. x 187 χλστ.x 304 χλστ.(Ελάχιστη γωνία κλίσης)
504 χλστ.x 312 χλστ. x 45 χλστ.(Μέγιστη γωνία κλίσης)
Βάρος Περίπου 5,2 κιλά (με την μπαταρία)