Ναι, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το αντικείμενο (τεχνολογικού) πόθου για κάθε έναν λάτρη της τεχνολογίας στο 2011 και στην κατηγορία του φορητού computing…

Με βάρος μόλις 1,15 κιλά και πάχος 16,65 χλστ., το ολοκαίνουργιο VAIO Z Series για το οποίο σας μιλήσαμε πρώτοι συνδυάζει με ‘απόλυτο’ τρόπο ένα σχεδιαστικό iconic στιλ που το κάνει must, τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση.

Παντού: στο γραφείο ή στο δρόμο, το πιο δυνατό –μέχρι σήμερα– notebook VAIO της Sony, σας χαρίζει τις απόλυτες επιδόσεις, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Απλά πράγματα.

Στα hi end χαρακτηριστικά του VAIO Z περιλαμβάνονται: η εκπληκτική οθόνη VAIO Display Premium με ανάλυση 1600×900, ο δίσκος στερεής κατάστασης (SSD RAID) με αποθηκευτική ικανότητα έως και 256 GB, και το πλήκτρο Quick Boot, το οποίο σας επιτρέπει να αρχίσετε την εργασία σας πιο γρήγορα.

Στα σημεία που λατρεύεις: μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή, επίπεδη δευτερεύουσα μπαταρία –η οποία διατίθεται ξεχωριστά– και να εκτοξεύσετε τη συνολική διάρκεια μπαταρίας στις 14 ώρες, για δουλειά… μέρα-νύχτα, ακόμη και μακριά από παροχή ρεύματος.

Υπάρχει ακόμη HD web camera με τεχνολογία Exmor™ για πιο ζωντανή, καθαρή εικόνα στις βιντεοδιασκέψεις και στο web chat, ακόμη και με χαμηλό φωτισμό.

Πρόκειται για το πρώτο VAIO με το οποίο η παραγωγικότητα ανεβαίνει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα με τη μοναδική μονάδα Power Media Dock™ .

Το VAIO Z συνδέεται με αυτή τη μονάδα επέκτασης –η οποία αποτελείται από ένα κομμάτι– μέσω ενός οπτικού καλωδίου, και μπορεί με άνεση να διαχειριστεί απαιτητικές εφαρμογές γραφικών, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και τρεις εξωτερικές οθόνες – μια ιδανική λύση για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη γραφιστική, τα οικονομικά ή τις θετικές επιστήμες.

Μάθετε περισσότερα για το νέο VAIO Z Series εδώ

Μπαταρία ‘φύλλο’..

Ο VAIO Z έχει και την επαναστατική μπαταρία ‘φύλλο’ που είδαμε στους VAIO S(Β) Series πριν λίγο καιρό. Αυτό σημαίνει 7 ώρες on-the-go δύναμη αλλά και 14 ώρες με την επιπλέον μπαταρία/λεπίδα…