Η διαβόητη κολεκτίβα πειρατών με την επωνυμία Anonymous, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια νέα επίθεση αυτή τη φορά στις υπηρεσίες πληροφοριών…

Με την ολοκλήρωση της επίθεσης δε, λειτούργησε ala Wikileaks και postάρισε τμήμα του κλεμμένουν υλικού που απέκτησε από τις προσπάθειες της. Μιλάμε για κοινότητες όπως η CIA ή το Mi6 στις ΗΠΑ και στην χώρα μας η ΕΥΠ αλλά και εταιρίες που τις υποστηρίζουν.

Σε πρώτη φάση το γκρουπ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90,000 στρατιωτικά email, 4GB από πηγαίο κώδικα (ource code), και στοιχεία login όπως και άλλες πληροφορίες.

Οι Anonymous κατάφεραν να αποκτήσουν αυτά τα δεδομένα με το να επιτεθούν στην Booz Allen Hamilton – μια εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών που δουλεύει με το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας και τη διοίκηση – National Security Administration.

Τα δεδομένα ανέβηκαν σε sites  όπως  The Pirate Bay και το MirrorCreator, και σίγουρα έχουν φτάσει στα χέρια πολλών ανθρώπων μέχρι τώρα. Όπως φαίνεται υπάρχουν ακόμη και πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απόλυση ατόμων.