Τη νέα της υπηρεσία με την ονομασία 3D Experience που είναι μάλιστα μια video on demand streaming υπηρεσία ανακοίνωσε η Sony για τις Bravia LCD ‘έξυπνες’ τηλεοράσεις της αλλά και τα λοιπά μηχανήματα της όπως media players και BD players.

Ναι, 3D περιεχόμενο μέσα από κάθε BRAVIA με internetικές δυνατότητες, αυτό σημαίνει η ανακοίνωση…

Η Ιάπωνας γίγαντας έχει επιβεβαιώσει πως μια 3D υπηρεσία θα προσφέρει τις πιο καινούργιες ταινίες, σπορ και games highlights σε 3D και θα παρέχεται από την Bravia Internet Video υπηρεσία.

“Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ήδη από χθες 13 Ιουλίου σε όσους έχουν μια 3D ικανή TV με το Bravia Internet Video και είναι διαθέσιμη άμεσα μετά την αγορά και χωρίς κάποια εγγραφή.

Στο άμεσο διάστημα θα παρέχεται και από τα Sony 3D συμβατά Blu-ray Disc Player και Blu-ray Disc Συστήματα Οικιακού Κινηματογράφου,” επιβεβαιώνει η Sony.

“Αρχικά θα λανσαριστεί σε έξι χώρες: το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά,” μαθαίνουμε με άλλες αγορές να ακολουθούν.

Σήμερα παρέχονται Wimbledon 3D highlights και κινηματογραφικά trailer όπως του “Green Hornet” και του “Monster House” κάτι που μοιάζει καλό ξεκίνημα πριν η εταιρία “επεκτείνει περισσότερο το διαθέσιμο περιεχόμενο,” όπως υπόσχεται.

Με την δυναμική παρουσία των επονομαζόμενων Smart TV – έχουν συνδεσιμότητα internet αλλά και apps και υπηρεσία με μια σύνδεση – και το 3D περιεχόμενο ακόμη ακριβό, η άφιξη μιας δωρεάν υπηρεσίας στις Sony τηλεοράσεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη…

Ταυτόχρονα και καθώς οι άνθρωποι υπόσχονται “…ποιοτικό full HD 3D περιεχόμενο,” έχεις εικόνα 3D από το σπίτι.

Πως μπορεί να μην είναι καλό νέο;!