Στην Comic-Con τα νεότερα για το prequel των ταινιών Alien. Με πολύ προσμονή οι φαν των ταινιών αναμένουν τα όσα θα δουν με πρωταγωνίστρια την κυρία Theron…

Στο αφιέρωμα ξεκίνησε η παρουσίαση με μια σειρά από πλάνα ταινιών του Scott με κάρτα να λέει, “RIDLEY SCOTT RETURNS TO THE GENRE HE REDEFINED, WITH AN ORIGINAL SCIENCE FICTION EPIC PROMETHEUS.”

Στη συνέντευξη ο Scott έδειξε πλάνα από την κανονική ταινία. Τι είδε ο κόσμος; πλάνα που έδιναν από εικόνα των παλιών Alien αλλά και λίγο από 2001: A Space Odyssey.

Άτομα με στολές πίεσης να ερευνούν αρχαία ιερογλυφικά και κάποιος με στολή να μπαίνει σε έναν θάλαμο αποσυμπίεσης. Κάποιος άλλος – ο ανερχόμενος Michael Fassbender, τραβά ένα περίεργο πράγμα που μοιάζει με τζελ από ένα κάνιστρο.

Και μια Charlize Theron σε ένα τραπέζι με γάζες σαν να ξυπνά από ύπνωση…

Όπως λέει το Wired, τα πλάνα γίνονται πιο γρήγορα και κάποιος με κλειστή τη μάσκα κοιτά σε κάτι ενώ μια γυναίκα σε στολή περνά σε έναν κόκκινο διάδρομο και μια σφαίρα εμφανίζεται. Ο Scott λέει πως το πλήρωμα θα “βρει έναν χώρο που δεν περίμενε, είναι ένα πολιτισμός που ‘ανακαλύπτεται’ με… μη πολιτισμένο τρόπο.”

Στη συνέχεια γίνεται… πανικός ενώ ο Scott στο voiceover λέει πως θα υπάρχουν ειδικά ρομπότ (bebiomechanoids) και το φιλμ λέει ο σκηνοθέτης πως θα “ανοίξει νέους ορίζοντες.” Στα πλάνα εμφανίζεται ένας γιγαντιαίος πλανήτης και εμείς περιμένουμε….

Όλα δείχνουν πως θα είναι μια ωραία δουλειά…