Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά εννέα S-Frame μοντέλα με ποιότητα εικόνας και επιλογή slideshows όπως και ενεργειακό timer μεταξύ άλλων από τη Sony.

Νέα μοντέλα λοιπόν στη slim σειρά της Sony για το 2011 2ο μισό, με διαστάσεις από 18 εκατοστά (7”) μέχρι και 26 εκατοστά (10.1”)..

  • Σημαντικότατη και η αναπαραγωγή βίντεο για τύπους όπως AVCHD, Full HD 50p, MPEG4, MPEG1 και Motion JPEG – στα DPF-HD1000/HD800 μοντέλα.
  • Επιλογή για χρονορύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας σε όλα τα μοντέλα
  • Ευρεία επιλογή από slideshows και εικόνες για ρολόι και ημερολόγιο

Η σειρά των S-Frame της  Sony μεγαλώνει συνολικότερα με επιλογές από τις 7 ίντσες μέχρι τις 10.1 ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί η κάρτα μνήμης. Με απλά  κουμπιά και on-screen εικονίδια κάνεις τις ρυθμίσεις απλά και χωρίς δύσκολες και πολλές επιλογές.

S-Frame Innovation Series: τα DPF-HD1000/HD800

Τα S-Frame HD1000 και HD800 μπορούν να αναπαράγουν βίντεο σε HD που έχουν γυριστεί σε AVCHD φορμά όπως και Full HD clips ακόμη και σε progressive 50p ρυθμό καρέ. 
Αναπαράγονται και MPEG4, MPEG1 και Motion JPEG βίντεο που έχουν γυριστεί με μεγάλη ποικιλία καμερών και φωτογραφικών πως και τις τελευταίες Cyber-shot και Handycam της Sony.
Υπάρχει και ενσωματωμένο ηχείο και ακριβή αναπαραγωγή HD και SD κλιπ ενώ εναλλακτικά μπορεί κανείς να διαλέξει τι δική του background μουσική για τα slideshows. 
Το S-Frame είναι και αποδέκτης αρχείων ήχου MP3, AAC ή και Linear PCM.

Τα S-Frame HD1000 και HD800 υπόσχονται – πάνω από όλα, εικόνα καθαρή και ζωηρή ενώ υπάρχει και 2GB εσωτερική μνήμη που μπορεί να χωρέσει και 4.000 εικόνες.

Τηλεχειριστήριο κάνει απλή την εναλλαγή ανάμεσα στα slideshows και τα clock/calendar viewing ρυθμιστικά ενώ ένα cool φωτιζόμενο Sony logo στο πλαίσιο εξαφανίζεται αυτόματα μόλις τοποθετηθεί σε κάθετη κατεύθυνση το πλαίσιο.

S-Frame Gift Series: DPF-C1000/C800/C700/C70A/C70E

Αυτά τα κομψά S-Frame είναι ένα άριστο δώρο για τη οικογένεια ενώ μπορείς να έχει και εδώ τη δική σου κάρτα μνήμης μέσα Μemory Stick PRO Duo™ και SD/SDHC φορμά.

Και εδώ εξοικονόμηση ενέργειας και τέσσερα slideshow με πολλές επιλογές για clock και calendar απεικονίσεις.

Δύο 7” Gift Series μοντέλα (DPF-C700WI/C700BI) έχουν τέλος αποκλειστική διακόσμηση με SWAROVSKI ELEMENTS (…) για κάτι διαφορετικό…

Όλα τα νέα S-Frame από τον Σεπτέμβριο του 2011 στην αγορά..