Είναι ανθεκτικό στο νερό, ασύρματο, πλένεται και …φοριέται: Walkman® NWZW260 MPplayer  – το πιο ‘έξυπνο’  player της αγοράς μακράν…. – ειδικά για active δραστηριότητες!

Είναι 25% ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και φοριέται με ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το όλα-σε-ένα Walkman® NWZ-W260 είναι ιδανικό για εσάς που ασχολείστε με τα σπορ και η ζωή σας είναι γεμάτη ενέργεια. Φορέστε το στο γυμναστήριο, στο τζόκινγκ, ή ακόμη και στο ντους, μετά την άθληση.

Το παρεχόμενο λογισμικό Content Transfer απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς αρχείων από το PC σας ή τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes, με “drag-and-drop”.

Μια γρήγορη φόρτιση τριών λεπτών αρκεί για να ακούσετε μουσική για μια ολόκληρη ώρα, ενώ η πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα σας χαρίσει μέχρι και 8 ώρες συνεχούς ακρόασης – αρκετές και για το πλέον πολύωρο πρόγραμμα γυμναστικής.

Η τεχνολογία εύρεσης τραγουδιών ZAPPIN™ σας επιτρέπει να ψάξετε γρήγορα όλα τα μουσικά σας αρχεία, αναπαράγοντας ένα μέρος από κάθε μουσικό κομμάτι, αποφεύγοντας έτσι το χρονοβόρο ψάξιμο σε μενού και λίστες.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Walkman W Series

 


Στην Ελλάδα; Ήρθε!