Δεν αργεί πλέον και είναι ώρα να μάθουμε συνολικά τι περιμένουμε από το designάτο μηχανάκι…

Το Sony S1 είναι ένα κλασικό tablet;

Ναι, το Sony S2 είναι μια εντελώς διαφορερική προσέγγιση αλλά και το Sony S1 έχει μια δική του ‘πινελιά’: κάθεται καλύτερα στο χέρι και δεν κουράζει όπως ΟΛΑ τα tablet του κλασικού σχεδιασμού, αφού με τη σχεδίαση ‘διπλωμένο βιβλίο’, κατανέμει το βάρος διαφορετικά. Μια έξυπνη ‘φωτεινή’ ιδέα από τους Sony engineers…

Το Sony S1 διαθέτει DLNA

Στη λίστα των χαρακτηριστικών του Sony S1 υπάρχει συμβατότητα με DLNA για streaming media από και προς DLNA-συμβατές συσκευές (και τα Windows είναι DLNA-συμβατά) και υπέρυθρος έλεγχος των Bravia τηλεοράσεων. Τα κουμπιά είναι minimal: φωνή, power και ένα κρυμμένοre reset – αλλά και USB.

Τα Sony S1 specs είναι εστιασμένα και στον gamer

Το S1 είναι ένα PlayStation tablet, που σημαίνει πως θα μπορείς να παίξεις και από τη νέα υπηρεσία της Sony, παιχνίδια του PlayStation.

Το Sony S1 είναι Αndroid 3.0 Honeycomb tablet

… μήπως και με Ice-cream λειτουργικό από την αρχή; Με επεξεργαστή έναν διπύρηνο Tegra κατά πάσα πιθανότητα- μερικά sites μιλούν και για τετραπύρηνη έκδοση – το Sony S1 θα έχει Android 3.0 Honeycomb όπως και δύο κάμερες.

Θα υπάρχουν δύο Sony S1 με διαφορετικά specs γι να διαλέξεις

Το Sony S1 θα βγαίνει σε Wi-Fi only, και Wi-Fi plus 3G.

Το Sony S1 θα βγει τον Σεπτέμβριο

Όταν είχαμε τη διαρροή για την ημερομηνία, αρχικά ξέρουμε για Αγγλία, του Sony S1 μάθαμε για τον Σεπτέμβριο.

Το δε Engadget λέει ήδη πως η σειρά καταστημάτων John Lewis στην Αγγλία θα έχει από την αρχή S1 και S2 ενώ δείτε και στο Sony Centre της γειτονιάς σας: θα είναι από τα πρώτα.

Αυτό δε που γνωρίζουμε είναι πως το S2 είναι που θα πάει και περισσότερο σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Εν αναμονή λοιπόν..!