Είναι ένα ακόμη ‘παιδί΄της σειράς Walkman, το  NWZS760: λεπτό , υπέροχης σχεδίασης με ήχο υψηλής ποιότητας, με ασύρματη σύνδεση Bluetooth® και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 50 ώρες…

… όπως μας το ετοιμάζει η κυρία Sony!

Τα νέα Walkman S760 έχουν περάσει από τη σχεδιαστική φροντίδα του 2011 με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ η μπαταρία τους είναι μεγάλης διάρκειας για περισσότερες ώρες ακρόασης. Μοντέλα εφοδιασμένα με το λογισμικό MediaGo για να μεταφέρετε στη συσκευή σας εύκολα με ‘drag-and-drop’ αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφίες από το Windows® Explorer ή το διαδικτυακό iTunes.

Αποκλειστικά από τη Sony όμως έχουμε τη φροντίδα ήχου που δίνουν πάντα οι δημιουργοί του Walkman. Είναι το πακέτο τεχνολογιών Clear Audio Technologies για εξαιρετική ποιότητα ήχου ενώ μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε θεματικά μουσικά “κανάλια” με τη λειτουργία SensMe™, η οποία κατηγοριοποιεί αυτόματα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές κατηγορίες.

Το πιο ενδιαφέρον; η τηλειτουργία Karaoke, σε συνδυασμό με τη συγχρονισμένη προβολή των στίχων και τη λειτουργία εκμάθησης γλώσσας!

Τα S760 διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μέσω Bluetooth σε ασύρματα ακουστικά, βάσεις ηχείων, μονάδες car audio για το αυτοκίνητό σας και άλλες συσκευές. Η συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth των S760 επιτρέπει επίσης να μοιραστείς ασύρματα αποθηκευμένες φωτογραφίες με συμβατά κινητά τηλέφωνα.

Ασύρματη ακρόαση και συνδεσιμότητα Βluetooth για το λεπτό, Sony  NWZ-S760.

Ο θρυλικός ήχος του  Walkman εξασφαλίζεται από το πακέτο των τεσσάρων Clear Audio Technologies (Clear Bass, Clear Stereo, DSEE –Digital Sound Enhancement Engine–, ακουστικά EX). Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική για περισσότερο χρόνο αφού η μπαταρία προσφέρει 50 ώρες αναπαραγωγή μουσικής ή 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο,.

Περισσότερα για τα Walkman S Series