Ναι το πούμε εξαρχής: το θεωρούμε α) απίθανο και β) καταστροφικό για την Apple. Αλλά ας πάμε στην είδηση…

Υπάρχει λοιπόν αναλυτής που θεωρεί πως η Αpple θα λανσάρει μια σειρά από high-definition TV ακόμη και τον Μάρτιο του 2012 με στοιχεία στο hardware ιδιαίτερα ακριβά, συγκρίσιμα με μοντέλα hi end εταιριών όπως οι Loewe και η B&O – κοστολόγιο δηλαδή άνω των 5000 δολαρίων.

Είναι ο κύριος Trip Chowdhry της Global Equities Research informed investors που δήλωσε πως πιστεύει πως η Apple θα λανσάρει μια σειρά από HDTVs από του χρόνου, όπως λέει και το Apple Insider. Η πεποίθησ του εν λόγω κυρίου, προκύπτει από “λεπτομέρειες μέσα από developer events στα οποία βρέθηκε,” λέει το site.

Ο Chowdhry μιλά και για ημερομηνία και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2012 και ένα προϊόν στα πρότυπα ενός Bose VideoWave, μιας 46” οθόνης με ενσωματωμένα ηχεία stereo surround. Είνα το μόνο μοντέλο που πωλεί η Bose με κόστος στα $5,200. Η πρόβλεψη του κου Chowdhry είναι για τρία μοντέλα τηλεοράστων Apple με διάφορα μεγέθη και τιμές.

Ο αναλυτής μιλά για μια πολύ λεπτή οθόνη, πολλά, έως και 16 ηχεία, και ένα DSP κύκλωμα “ ένα νέο τσιπ με βάση την απόκτηση από την Apple της PA Semi,” όπως λέει ο Chowdhry.

Πιθανό; έχει πολύ… cash η Apple οπότε ναι, αλλά από την άλλη αποκλείεται κάτι εξωτικό όπως ΟLED αφού για μεγάλη tv – μιλάμε για σπίτια στις ΗΠΑ, θα ήταν η τιμή στις +10.000 δολάρια το λιγότερο, λιγότερο…