… νωρίς το 2012. Το Counter-Strike: Global Offensive είναι πλέον αληθινό με τη Valve Software να ανακοινώνει το παιχνίδι και να το έχει ήδη εγγράψει στο Steam.

Σε ανακοίνωση τύπου η Valve λέε: “το CS:GO έχει νέους χάρτες, χαρακτήρες και όπλα και θα δώσει αναβαθμισμένες εκδόσεις περιεχομένου για το κλασικό CS. Επιπλέον το CS: GO θα έχει νέα gameplay modes, δυνατότητα matchmaking, ταμπλό με σκορ και άλλα πολλά.”

Το team-based παιχνίδι δράσης (shooter game) έχει σαν στόχο να κυκλοφορήσει νωρίς το 2012 για το Xbox 360’s Xbox Live Arcade, το PlayStation 3 PlayStation Network, τους Mac και τα PC.

Τα Counter-Strike έχουν όντως τις δικές τους σελίδες στην ιστορία του gaming όπως συμβαίνει από τον Αύγουστο του 1999 και επί 12 χρόνια έχουν πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια μονάδες στον κόσμο.

Το αναπτύσσεται από τη Valve και τη Hidden Path Entertainment (είχαν δουλέψει με τη Valve σε updates στο Counter-Strike: Source) και θα είναι playable στην PAX Prime έκθεση στο Σιάτλ σε δύο εβδομάδες αλλά και στη London Games Festival Eurogamer Expo.