Με μια ματιά:

• Λεπτό PC με μεγάλη 3D οθόνη αφής multi-touch, σχεδίασης ‘all-in-one’ για εξοικονόμηση χώρου
• Η Οθόνη Full HD VAIO Display Plus των 61 εκ. (24”) με οπίσθιο φωτισμό LED προσφέρει ζωντανή ψυχαγωγία σε 3D
• Μετατρέψτε ταινίες και βίντεο 2D σε 3D με το πάτημα ενός κουμπιού
• Το πρώτο ‘all-in-one’ PC με είσοδο 3D HDMI® για να απολαμβάνετε 3D games από το PlayStation®3
• Δημιουργήστε έργα τέχνης 3D με το εύκολο στη χρήση 3D λογισμικό Family Paint

Υπολογιστή και 3D για όλη τη οικογένειας υπόσχεται ο νέος Vaio L…

Φορέστε τα επαναφορτιζόμενα γυαλιά active shutter τα οποία συνοδεύουν τη συσκευή – ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούνται στα τελευταία μοντέλα BRAVIA® 3D τηλεοράσεων. Στη συνέχεια, αφήστε το VAIO να σας παρασύρει σε έναν τρισδιάστατο κόσμο με ταινίες, παιχνίδια, βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες, ο οποίος εμπλουτίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Με τη λεπτή του σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου, το VAIO L Series 3D αποτελεί μια κομψή παρουσία σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Το εκπληκτικό του design τονίζεται από την οθόνη Full HD VAIO Display Plus των 61 εκ. (24”) με τον οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτή η υπερμεγέθης οθόνη ζωντανεύει με εκπληκτική ευκρίνεια και αντίθεση όλες σας τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια, τόσο σε θέαση 2D όσο και σε 3D.

Τη συλλογή σας από αρχεία media μπορείτε να δείτε χρησιμοποιώντας τη μεγάλη multi-touch LCD οθόνη. Ψάξτε ανάμεσα στα αρχεία σας, ξεφυλλίστε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, μεγεθύνετε και περιστρέψτε εικόνες με διαισθητικές κινήσεις των ακροδακτύλων σας… εδώ δεν χρειάζεται ούτε ποντίκι ούτε πολύπλοκα μενού.

Η οθόνη διαθέτει ένα ευαίσθητο στην αφή πλαίσιο τεχνολογίας ‘Edge Access’, το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες χωρίς την ανάγκη χρήσης του ποντικιού. Στο πλαίσιο βρίσκεται επίσης ενσωματωμένος ένας πομπός 3D: απλά φορέστε τα active shutter γυαλιά σας και απολαύστε το σόου σε 3D, χωρίς την ανάγκη άλλου εξοπλισμού.

Τα νέα VAIO L Series 3D προσφέρουν ‘φυσική’ υποστήριξη 3D περιεχομένου που περιλαμβάνει ταινίες σε Blu-ray Disc, παιχνίδια και βίντεο. Μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε πανοραμικές φωτογραφίες 3D που τραβήχθηκαν με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™, αλλά και DSLR της σειράς “α” από τη Sony. Υπάρχει επίσης ένα αποκλειστικό κουμπί στο πλαίσιο της οθόνης, το οποίο μετατρέπει άμεσα 2D περιεχόμενο, όπως ταινίες σε Blu-ray Disc, σε προσομοίωση 3D εικόνας με ένα απλό άγγιγμα.

Εφοδιασμένα με την τελευταία γενιά των ταχύτατων επεξεργαστών Intel Core™, τα ‘all-in-one’ VAIO L Series σας παρέχουν όλη την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τις σημερινές συλλογές αρχείων media. Το τελευταίας έκδοσης σύστημα γραφικών της NVIDIA® διασφαλίζει μια ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία HD video με τα νέας γενιάς PC games, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για πολυπύρηνους επεξεργαστές.

Ανάλογα με τη σύνθεση του PC, ο ενσωματωμένος εγγραφέας Blu-ray Disc θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε Full HD περιεχόμενο, με δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 GB σε ένα και μόνο δίσκο Blu-ray. Είτε παίζετε PC games ή βλέπετε ταινίες HD σε 3D, το σύστημα S-Force Front Surround 3D συμπληρώνει την HD ψυχαγωγική σας εμπειρία με δυνατό, απίστευτα ρεαλιστικό ήχο.

Υπάρχει και ενσωματωμένη HD web camera, η οποία λειτουργεί με τεχνολογία ‘Exmor’, δίνει μια ευκρινή, καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Είναι ιδανική για ακόμη πιο ρεαλιστικές βιντεοκλήσεις, αλλά και web chat.

Με ένα άγγιγμα στο κουμπί WEB, το οποίο βρίσκεται σε βολική θέση για εύκολη πρόσβαση, το VAIO L ενεργοποιείται και συνδέεται με το διαδίκτυο σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί ASSIST το οποίο ενεργοποιεί το λογισμικό VAIO Care, για να λύσετε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται και να διατηρείτε το δικό σας VAIO σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Μέσω μιας εξόδου HDMI το VAIO L Series μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε HD Ready TV, για να απολαύσετε βίντεο, φωτογραφίες, γραφικά και παιχνίδια στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Είναι επίσης το πρώτο ‘all-in-one’ PC με είσοδο 3D HDMI, μέσω της οποίας μπορείτε να προβάλλετε 3D βίντεο από ένα PlayStation®3 στην οθόνη του VAIO L. Έτσι θα απολαύσετε εξαιρετική εικόνα από τα παιχνίδια του PlayStation®3, αλλά και από άλλες πηγές εικόνας HD που μπορείτε να συνδέσετε – ακόμη και αν το PC δεν είναι ενεργοποιημένο.

Το VAIO L Series προσθέτει ακόμη μια διάσταση στον 3D κόσμο σας. Είναι πλέον εύκολο να δημιουργήσετε πολύχρωμα 3D έργα τέχνης με το παρεχόμενο 3D λογισμικό Family Paint. Επιλέξτε το υπόβαθρο από μια μεγάλη γκάμα και ξεκινήστε να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα στη μεγάλη οθόνη αφής, με τη βοήθεια μιας πληθώρας εργαλείων (sketch, paint, stamp, text κ.λπ.). Ρυθμίστε το βάθος μέχρι και για 5 ξεχωριστά επίπεδα εικόνας και απολαύστε το εκπληκτικό αποτέλεσμα σε 3D. Είναι ένας απίθανος τρόπος για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια δημιουργώντας το δικό της 3D περιεχόμενο.

Το ‘all-in-one’ 3D multimedia PC VAIO L Series με την οθόνη στις 24” από τη Sony, θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο του 2011, ανάλογα με τη χώρα….