Θα είναι το εισαγωγικό σε τιμή αλλά με quality αίσθηση μηχανάκι της Sony για φέτος…

Δώστε στις τελευταίες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης μια κινηματογραφική αίσθηση κατά την αναπαραγωγή τους. Απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD με εξαιρετικές λεπτομέρειες στην εικόνα. Δείτε ταινίες, απολαύστε κανάλια μουσικής και βίντεο απ’ ευθείας από το διαδίκτυο. Το νέο Blu-ray Disc™ Player BDP-S185 της Sony αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο για να αρχίσετε να απολαμβάνετε την τελευταία λέξη στην οικιακή ψυχαγωγία, χωρίς να συμβιβαστείτε όσον αφορά το στιλ ή την ποιότητα.

Βυθιστείτε σε μια πραγματικά κινηματογραφική ατμόσφαιρα
Οι βραδιές με προβολές ταινιών στο σπίτι δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια. Απολαύστε την έξαψη μιας ταινίας δράσης ή τον κάθε ψίθυρο μιας ρομαντικής κωμωδίας. Τα Blu-ray Disc™ από τη Sony αποδίδουν μέχρι και 10 φορές καλύτερη ποιότητα ήχου και 5 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας από τα DVD. Μπορείτε ακόμη να αναβαθμίσετε τα DVD της συλλογής σας σε ποιότητα πολύ κοντά στο High Definition και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σκηνές με μια τελείως διαφορετική ματιά.

Κανονίστε εσείς την ώρα για TV
Κάθεστε στον καναπέ και αναζητάτε ψυχαγωγία για εσάς ή για ολόκληρη την οικογένεια; Το BDP-S185 μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην περίσταση. Μπείτε στο διαδίκτυο και συνδεθείτε στην πλατφόρμα Sony Entertainment Network για να διαλέξετε ταινίες από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων κινηματογραφικών επιτυχιών, αλλά και κλασικών ταινιών. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και επιλέξτε να ακούσετε μουσική από μια συλλογή με πάνω από 7 εκατομμύρια τραγούδια, ή κατεβάστε τα καλύτερα από το διαδίκτυο, ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και προγράμματα υπηρεσιών ετεροχρονισμένης TV κατ’ ευθείαν στην οθόνη σας. Ήρθε η ώρα να διαχειριστείτε μόνοι τον ελεύθερο χρόνο σας.

HD στο σαλόνι…

Πραγματικά στιλάτο και έξυπνα σχεδιασμένο, το Blu-ray Disc Player BDP-S185 έχει στα ‘ατού’ το compact μέγεθός του –μόνο 290 χλστ. πλάτος–, και το κομψό μαύρο του φινίρισμα (είναι διαθέσιμο και σε ασημί χρώμα με κωδικό BDP-S186), θα ομορφύνει κάθε δωμάτιο. Για να μοιραστείτε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες από έναν σκληρό δίσκο έχετε την θύρα USB ενώ η χαμηλή του κατανάλωση (μόλις 10 watt) και το compact μέγεθός του σημαίνουν ότι είναι φιλικό για το περιβάλλον, αλλά και για την… τσέπη.

BDP-S185 / BDP-S186 specs

  • Full HD και της online ψυχαγωγίας
  • Αναπαραγωγή Full HD Blu-ray Disc™
  • Αναβάθμιση των DVD σε ποιότητα «near HD» με την τεχνολογία Precision Cinema HD Upscale
  • Πρόσβαση σε ταινίες και μουσική οn-demand μέσω της πλατφόρμας Sony Entertainment Network
  • 1 έξοδος HDMI® για λεπτομέρεια εικόνας 1080p
  • 1 είσοδος USB για πρόσβαση σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους
  • Απλή, γρήγορη πλοήγηση με την μπάρα πλοήγησης XrossMediaBar™
  • Τεχνολογία Deep Color για ομαλά χρώματα και πιο ρεαλιστική εικόνα
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μόλις 10 Watts
  • Ευκρινής ήχος με Dolby TrueHD και dts-HD Master Audio
  • Compact μέγεθος: μόλις 290 χλστ.
  • Δυνατότητα BD-Live για να απολαμβάνετε το έξτρα περιεχόμενο των δίσκων Blu-ray