Αν περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και πως θα λειτουργήσει το πρώτο Android που είναι κοινό για κάθε μηχανάκι, το Ιce Cream Sandwich, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διαρροή του… επόμενου λειτουργικό με όνομα από επιδόρπιο!

Ακολουθώντας την παράδοση που έχει στήσει, η Google θα ονομάσει το επόμενο της λειτουργικό για φορητές συσκευές ‘καραμελάκι’ ή αλλιώς Jelly Bean.

Αυτό αποκαλύπτουν από το My Next άτομα που έχουν εσωτερική γνώση. Δεν είναι όμως μόνο το όνομα. Αυτό που αναφέρεται είναι πως τελικά πολλές από της αλλαγές που περιμέναμε με το Ice Cream Sandwich θα εμφανιστούν στο Jelly Bean instead.

Το ποιες είναι αυτές μένει να φανεί καθώς για το Ice Cream Sandwich ξέρουμε ελάχιστα πέρα από την επίσημη ανακοίνωση της αναβάθμισης του OS στο συνέδριο Google I/O τον Μάιο.

Από τότε ο Eric Schmidt της εταιρίας αποκάλυψε πως το Ice Cream Sandwich θα βγει Οκτώβριο ή Νοέμβριο αν και πέρα από το μοντέλο κινητού Nexus Prime δεν ξέρουμε επιβεβαιωμένα και για άλλα μοντέλα που θα το έχουν.

Πάλι μπλέξιμο με τις εκδόσεις, τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά από την κα Google…