Το Apple iCloud φαίνεται να πλησιάζει με την έκδοση beta του Mac OS X Lion και το 10.7.2 να συμπεριλαμβάνει και υπηρεσίες cloud μέσα στο OS.

Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μια σειρά από beta εκδόσεις για τα iTunes 10.5 (beta 8) και iWork for iOS (beta 3), ενώ την Κυριακή είχαμε την 10.7.2 beta.

Η δοκιμαστική έκδοση, build 11C55, έχει και ενσωμάτωση iCloud που πριν είχε εγκατασταθεί ξεχωριστά. Τώρα όλοι οι devepelopers έχουν πρόσβαση στο λειτουργικό μόλις εγκατασταθεί.

Μια αναφορά του MacRumors λέει πως δοκιμάζονται ακόμη τα AddressBook, GraphicsDrivers, iCal, iChat, Mac App Store, Mail, MobileMe, Safari, Spotlight, και Time Machine – αν και σε εμβρυακό στάδιο iCloud που είχε αποκαλυφθεί στις 6 Ιουνίου στο Apple Worldwide Developer Conferrence, δέχεται την προσοχή…

Στην έκδοση 10.7.1 είχαμε Wi-Fi, HDMI, και admin-account διορθώσεις ενώ δεν λύθηκαν τα προβλήματα με τα πολλά crashαρίσματα στο OS και τις apps, την ‘σπατάλη’ στη μπαταρία του MacBook Pro, τα παγώματα στο βίντεο, τις εξαφανίσεις στα app παράθυρα και άλλα…

Κάποια προβλήματα είναι από third-party apps που δεν δουλεύουν καλά με το Lion, ενώ ελπίζεται πως η 10.7.2 εκτός από το iCloud θα λύσει και όλα αυτά.