To μυστηριώδες μηχανάκι της Motorola είναι ένα δεύτερο, πιο μικρό tablet…

Η διαρροή μιλά για το Xoom 2 Media Edition που θα έχει μια οθόνη στις 8.2΄΄ και θα είναι ανταγωνιστικό και του iPad αλλά και κυρίως των e-readers.

Η οθόνη υγρών κρυστάλλων θα είναι τεχνολογίας IPS panel, με μια επίστρωση anti-glare για να μπορεί κανείς να διαβάζει σε εξωτερικούς χώρους..

Θα είναι πιο ελαφρύ από το Xoom και το iPad 2 ενώ θα υπάρχει στο μπροστά μέρος το Gorilla Glass και μια δομή από αλουμίνιο με κέλυφος από μαγνήσιο.

Το Media Edition ως ‘τίτλος’ αφορά τη δυνατότητα να λειτουργήσει το μηχάνημα ως χειριστήριο όπως το Sony Tablet S, με ενσωματωμένο subwoofer και Android 3.2 λειτουργικό όπως και home automation apps και Wi-Fi συγχρονισμό για το Xoom 2.

Το X2ME θα έχει έναν επεξεργαστή 1.2GHz δύο πυρήνων ενώ η φωτό από το Engadget δείχνει γωνίας ‘κομμένες’ και την ΜediaConnect app για να συνεργάζεται με home theater. Πότε; Το 2012 στην αγορά αφού είναι βέβαιο πως θα γίνει παρουσίαση στην έκθεση CES 2012.

Η εταιρία σίγουρα θα ελπίζει πως θα πουλήσει περισσότερα από τα 440.000 Xooms, ή αλλιώς το 5% των iPads που πούλησε η Apple με τις νέες εκδόσεις…

PS Δείτε και τα δύο μοντέλα μαζί!