… και τη διαδικασία έγκρισης.

Μετά τα ανάμεικτα συναισθήματα που είχαμε από την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του iPhone 4S, ο γίγαντας από το Cupertino έριξε και ένα μικρό βίντεο με τις λειτουργικές αλλαγές και τα hardware έξτρα του κινητού.

Στα πιο χαρακτηριστικά όπως είπαμε του iPhone 4S είναι η εισαγωγή του(της;) Siri, μια ‘κορυφαίας τεχνολογίας’ εφαρμογή ψηφιακού βοηθού/γραμματέα που μπορεί και αντιλαμβάνεται με τη φωνή τις απαιτήσεις σου.

Στο βίντεο έχουμε και μια ματιά ακόμη του dual-core επεξεργαστή A5 chip, της 8-megapixel φωτογραφικής μηχανής/κάμερα και τα οπτικών της αλλά και του iOS 5 software update.

Σε παράλληλη εξέλιξη το κινητό είναι προς έγκριση από τον Οργανισμό πιστοποίησης FCC…

Στην αίτηση στον FCC filing, το iPhone 4S είναι γνωστό με τον κωδικό A1387, και στα τεχνικά μαθαίνουμε πως όντως είναι μοντέλο με λειτουργία σε GSM και CDMA μπάντες.

Επιβεβαιώνεται και το Bluetooth 4.0 με υποστήριξη όπως του Macbook Air, αλλά με low power έκδοση ενώ μια άλλη έκδοση του iPhone 4 έκανε επίσης την εμφάνιση της στο FCC με αλλαγές όπως άλλο Wi-Fi/Bluetooth και κωδική ονομασία A1332 όπως του αρχικού iPhone 4. Βελτιωμένη έκδοση ίσως;