Μια φωτογραφική μηχανή δεν είναι τίποτα χωρίς το accesorising της…

Έτσι και η Sony NEX-5N, μια από τις νέες ντίβες που μας έχει ετοιμάσει η Sony για την ερχόμενη περίοδο, έχει τα δικά της αξεσουάρ. Και είναι πολλά και εντυπωσιακά!

Ειδικός αντάπτορας για να μπορεί να δεχτεί όλους τους φακούς της σειράς a και όχι μόνο αυτούς των ΝΕΧ, ειδικό εικονοσκόπιο, και μικρόφωνο, φλας, θήκη για μια από τις πιο iconic μηχανές που έχουν κατασκευαστεί.

Θα μείνει άλλωστε και στην ιστορία ως βραβευμένη με ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού.

Στις εικόνες λοιπόν βλέπετε τον πρώτο στον κόσμο προσαρμογέας φακού με ενσωματωμένη Τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη (Translucent Mirror Technology™) τον LA-EA2 και δίνει αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης (phase-detection AF) με όλους σχεδόν τους φακούς A-mount, τόσο για λήψη φωτογραφιών όσο και για βίντεο.

Στα accesories και το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο Electronic Viewfinder FDA-EV1S, με XGA OLED Tru-Finder χαρακτηρισμό, δηλαδή οθόνη OLED για να έχεις εικόνα του τι τραβάς με υψηλή ανάλυση και αντίθεση, αλλά και γωνία σκόπευσης μεγάλου εύρους.

Χάρμα οφθαλμών και η στιλάτη θήκη για το σώμα της μηχανής LCS-EB50 και η θήκη φακού LCS-EL50, προστατεύουν τη μηχανή και τους φακούς.

Ο δε ιμάντας ώμου STP-XS3 έχει μηχανισμό γρήγορης εφαρμογής που διαθέτει, ενώ η μαλακή θήκη μεταφοράς LCS-EMF μπορεί να φιλοξενήσει το σώμα της μηχανής E-mount με το φακό προσαρμοσμένο, καθώς και έναν εφεδρικό φακό ή άλλο αξεσουάρ.

Στα δεδομένα ‘συν’ η τέλεια, ποιοτική κατασκευή με μια όμορφη οθόνη στο πίσω μέρος και η αναβαθμισιμότητα του firmware…