H Sony ενισχύει μέρα με τη μέρα τα επερχόμενα tablet της αλλά όχι μόνο…

Τώρα το μουσικό της κατάστημα, το Music Unlimited for Android v1.2, είναι μια σημαντική αναβάθμιση με υποστήριξη γενικά για τα Tablets, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του αναμενόμενου Sony S Tablet.

Με την αλλαγή έχουμε και ένα νέο user interface που είναι optimized για συγκεκριμένα μεγέθη συσκευών όπως αυτά τα tablet. Η μεγαλύτερη οθόνη υποστηρίζεται και δείχνει καλύτερα τη δημιουργία playlist ενώ πιο απλή είναι και η αναζήτηση τραγουδιών και άλμπουμ.

Η υπηρεσία Sony Music Unlimited είναι μια online streaming υπηρεσία που επιτρέπει σε χρήστες να έχουν πρόσβαση σε 10 εκατομμύρια τραγούδαι με μορφή all-you-can-listen fashion μέσω συνδρομης που είναι στα $4 με $10.

Οι χρήστες του Sony Music Unlimited έχουν ταυτόχρονα πρόβαση και από κινητά Android, PC και PlayStation 3 με το ίδιο login.

Η υπηρεσία όπως και το PlayStation gaming on Android, είναι από τις πλέον εντυπωσιακές και με άριστες κριτικές ‘δουλειές’ της Sony σε μια κατηγορία βέβαια με ανταγωνισμό καυτό.

Η βασική υπηρεσία Music Unlimited κοστίζει $3.99, £3.99, €3.99, AU$4.99 ή NZ$5.99/μήνα και η Premium $9.99, £9.99, €9.99, AU$12.99 ή NZ$13.99/μήνα.

Και ένα… δώρο: από χθες οι χρήστες Sony Tablet που είναι πρώτη φορά συνδρομητές στο Music Unlimited θα έχουν και δωρεάν 180-ημερών δοκιμαστική συνδρομή.


Η Sony Music Unlimited app v1.2 για κατέβασμα από το Androit Market…