… πιο γνωστή οικονομική επιθεώρηση. Το Bloomberg ξεκινά να εκπέμπει 24 ώρες live στο iPad, όπως ανακοίνωσες την Πέμπτη η εταιρία.

Σε αντίθεση με τα CNN και ESPN, που έχουν διαθέσιμα τα feeds τους σε επιλεγμένους συνδρομητές, το Bloomberg έχει αποφασίσει μα εκπέμπει σε όλους με tablet. Όσοι θέλουν θα μπορούν να βλέπουν το live stream σε portrait ή landscape στην app με βιογραφικά, αναφορές σε μετοχές και άλλη πληροφόρηση σχετική με τον τομέα να φαίνεται κάτω από το video feed.

Η app έχει μια ακόμη σειρά από on-demand και iPad-αποκλειστικό περιεχόμενο ενώ τα βίντεο μπορούν να κατέβουν σε μια playlist για να τα δει κανείς αργότερα ή να τα στείλει με email, Facebook και Twitter, Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν (customize) ένα τρεχούμενο ticker στο κάτω μέρος με π.χ highlight από νέα που έχουν σχέση με έναν τομέα όπως τα ιατρικά, η τεχνολογία ή κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Η εφαρμογή όπως λέει ο Oke Okaro, υπεύθυνος για το Bloomberg mobile έχει στόχο όσοι δεν είναι μπροστά σε μια τηλεόραση να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες ενώ είναι μια app σήμερα για τα iPad αλλά και η έκδοση για Android θα “έρθει σύντομα”.