Τα ανακοίνωσε η BenQ και ονομάζονται XL2420T και XL2420TX, με τον χαρακτηρισμό “…flagship gaming monitors for professional and competitive FPS (First-Person Shooting) games,” κάτι που σημαίνει πως είναι για επαγγελματίες gamers…

H νέα BenQ XL Series έχει δημιουργηθεί, μας λέει η εταιρία, με τους developers και τα… μυαλά πίσω από το ZOWIE GEAR, μια εταιρία για high-end επαγγελματικά παιχνίδια και αξεσουάρ ενώ στο R&D βοήθησε και η BenQ, μαζί με γνωστούς Counter-Strike θρύλους: τους Emil HeatoN Christensen, Abdisamad SpawN Mohamed, Tommy Potti Ingemarsson, Christer fisker Eriksson και Michael ahl Korduner, όπως και τον Xanver της UMX-Gaming.

Το 120Hz, 24”W, 3D-ready BenQ LED μοντέλο ενσωματώνει το Black eQualizer και τις τεχνολογίες: S Switch, FPS Mode,Display Mode, Smart Scaling, 2ms GTG, και 12M:1 DCR.

Το S Switch είναι ένα στιλάτο remote χειριστήριο για να επιλέγεις ανάμεσα σε customized settings οθόνης για gaming ή ψυχαγωγία. Σε χρώμα “…premium black” και με κόκκινες λεπτομέρειες, έχει λάβει και το Good Design Award 2011, το red dot product design award 2011 και άλλες διακρίσεις.