Το Fortune έχει λανσάρει ένα Kindle eBook με τίτλο “All about Steve: The Story of Steve Jobs and Apple from the Pages of Fortune”

Αν και έχει περάσει μεγάλο διάστημα, η ιστορία του Steve Jobs είναι ξεκάθαρη: Είναι ο πιο καινοτόμος άνδρας στη βιομηχανία της τεχνολογίας και ο άνδρας που ονομάστηκε από το FORTUNE ως ο “CEO of the Decade” το 2009.

Τώρα το FORTUNE ετοίμασε μια ανθολογία από 17 κλασικές ιστορίες από το 1983 μέχρι και το 2011 για έναν άνθρωπο που πράγματι δημιούργησε μια επανάσταση στις βιομηχανίες του computing, των τηλεφώνων, των ταινιών, της μουσικής, των πωλήσεων και του σχεδιασμού προϊόντων.

Ο υπεύθυνος έκδοσης κος Andy Serwer έγραψε στον πρόλογο: “In the end he was proved right a billion times over, and his company Apple became one of the most successful enterprises on the planet.”

Το FORTUNE έχει ετοιμάσει αυτή τη δουλεία μετά από μακράς διάρκειας συνεντεύξεις και δουλειά συντακτών ενώ το αποτέλεσμα είναι μια περίπλοκη εικόνα του Steve Jobs και της Apple.

Περιλαμβάνονται στοιχεία από τη δουλειά του κυρίου Adam Lashinsky με την ονομασία Inside Apple που δίνει μια ‘behind-the scenes’ εικόνα από το πως η εταιρία πραγματικά δουλεύει.

All About Steve: The Story of Steve Jobs and Apple From the Pages of FORTUNE, είναι το eBook που είναι διαθέσιμο στο Amazon.com Kindle Store (www.amazon.com/kindlestore).